foto: ekrānuzņēmums no Lietuvas televīzijas LNK raidījuma "KK2", Instagram.com/mkuzminskas
Basketbolista Kuzminska bijusī mīļotā par neuzticību un izlikšanu no mājām: "Mindauga mīlestība beidzās jau pirms kāzām"
Lietuvā iemīļotā basketbolista Mindauga Kuzminska sieva Egle Andreikaite neslēpj: viņu laulība sabrukusi vīra neuzticības dēļ.
Attiecības
2018. gada 26. oktobris, 06:02

Basketbolista Kuzminska bijusī mīļotā par neuzticību un izlikšanu no mājām: "Mindauga mīlestība beidzās jau pirms kāzām"

Jauns.lv

Ne viss ir tā, kā izskatās - apliecina Lietuvas sabiedrību satricinājusī Milānas "Olimpia" un Lietuvas izlases basketbolista Mindauga Kuzminska (29) un viņa bijušās sievas dejotājas Egles Andreikaites (25) šķiršanās drāma. Kuzminsku attiecības daudziem šķita perfektas, skaistais pāris savos kopābūšanas mirkļos regulāri dalījās Instagramā, taču izrādās, ka dažas nedēļas pēc pasakaini skaistajām kāzām Mindauga un Egles laulība jau būtībā izjukusi.

Pēc tam kad Kuzminsks pirms dažām dienām Instagramā paziņoja, ka šķiras, kā iemeslu minot abu atšķirīgos dzīves mērķus, tagad savu versiju par abu attiecībām atklāj Andreikaite. Lietuvas televīzijas LNK raidījumā "KK2" ceturtdienas vakarā viņa stāsta par dīvaino medusmēnesi, izlikšanu no mājām un to, ka Mindauga datorā atradusi fotogrāfijas, kurās viņš redzams, mīļi apkampies ar citu sievieti.

No greznās dzīves Malagā un Ņujorkā pāri palikušas vien kartona kastes 

Stāstot par savas privātās dzīves sāpīgākajiem mirkļiem Egle nespēj valdīt asaras. Tagad no greznās dzīves Malagā, Ņujorkā un citviet ārzemēs un laulības ar slaveno sportistu viņai ir atlikušas vien dažas kartona kastes un pāris gleznas. Šīs lietas, pēc Andreikaites teiktā, vēl pirms oficiālas šķiršanās prāvas sākuma tiesu izpildītāji Mindauga vārdā ir atveduši un nolikuši Egles vecāku mājas pagalmā.

foto: ekrānuzņēmums no Lietuvas televīzijas LNK raidījuma "KK2"

"Man piezvanīja tētis un jautāja: vai zini, ka tavas mantas ir atvestas? Atbildēju, ka ne... Tiesu izpildītāji vienkārši "ļoti draudzīgi" iekļuva manu vecāku pagalmā, atstāja tur mantas, un ar to viss beidzās," raidījumam "KK2" stāsta dejotāja.

Egle atklāj, ka viņa joprojām oficiāli ir Mindauga Kuzminska sieva, taču tikusi izmesta no abu kopējām mājām. Kuzminsks esot vienkārši nomainījis signalizācijas kodu, un viņa vairs nav tikusi iekšā. 

"Protams, publiski viņš vēlas visu pasniegt skaisti. Taču nomainīt kodu un vienkārši bez brīdinājuma atvest manas mantas uz manu vecāku mājām... Uzskatu, ka pēc sešiem kopdzīves gadiem esmu pelnījusi labāku izturēšanos," saka basketbolista sieva. 

Faktiski kopdzīve beigusies drīz pēc skaistajām kāzām

Kaut arī Mindaugs šķiršanās dokumentus atsūtījis nesen, pāris kopā vairs nedzīvojot jau kopš 2017. gada vasaras. Faktiski viņu kopdzīve beigusies drīz pēc skaistajām kāzām.

Kāzas kā pasakā: basketbolista Mindauga Kuzminska un dejotājas Egles Andreikaites laulības 2017. gada 6. jūlijā

gallery icon
11

"Grūti pateikt, taču pamatā tas laikam bija mans lēmums. Bet ne jau man beidzās mīlestība, tāpēc nevēlējos spert šo soli. Viņš nolēma, ka nevēlas būt ar mani kopā, un nolēma to jau pirms kāzām," tagad TV kameru priekšā saka Egle.

foto: ekrānuzņēmums no Lietuvas televīzijas LNK raidījuma "KK2"

Tāpēc 25 gadus vecā dejotāja kategoriski noliedz basketbolista versiju, ka šķiršanās iemesls bija fakts, ka viņš gribēja bērnus un ģimeni, savukārt viņa - karjeru.

"Šiem vārdiem nav nekā kopīga ar realitāti. Varbūt viņš gribēja ģimeni, taču ne ar mani. Man acu priekšā vienmēr bijis lielisks piemērs - mani vecāki. Un loģiski, ka arī es nākotnē vēlos to pašu. Un viņa minētais šķiršanās iemesls ir prātam neaptverams," asaras valdot, saka Egle.

Tieši šo vārdu dēļ viņa arī nolēmusi publiski pateikt arī savu versiju. Egle uzskata, ka viņu laulība sagruva Mindauga neuzticības dēļ.

Medusmēnesi abi pavadīja Bali salā, un tur jaunā sieva pamanīja, ka viņas mīļotais uzvedas neraksturīgi sev - viņš nav ļāvis Instagramā likt bildes, kur abi redzami kopā.

View this post on Instagram

Work everyday, everywhere.🏃🏼

A post shared by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

Pēc medusmēneša jaunlaulātie atgriezās savās kopējās mājās Viļņā, un tur Egle atradusi Mindauga datorā bildes, kur viņš redzams ar citu sievieti. "To sajūtu nenovēlu pat lielākajam ienaidniekam," viņa saka.

foto: ekrānuzņēmums no Lietuvas televīzijas LNK raidījuma "KK2"

"Mēs centāmies salabt Ņujorkā, bet tas vienkārši nebija iespējams. Ja tu dzīvo melos, tur nav iespējams neko salabot." Vaicāta, vai arī Mindauga simpātija bija Ņujorkā, Egle atbildēja: "Šo es nekomentēšu." 

foto: Instagram
Mindaugs Kuzminsks un Egle Andreikaite Taimskvērā.

"Bija skaidrs, ka ar to sievieti kontakts tā arī netika pārtraukts. Tas turpinājās ilgi. Kopš kura laika - to varu tikai minēt. Taču tas sākās pirms kāzām," saka Egle.

Dabūjis līgumu ar Ņujorkas "Knicks", Kuzminsks ļoti mainījies

Kuzminsks un Andreikaite iepazinās Viļņā, kad Egle mācījās Viļņas universitātē un bija dejotāja basketbola klubā "Lietuvos Rytas". Pirms kāzām viņi kopā bija sešus gadus. Kad Mindaugu sportista gaitas aizveda uz Spānijas klubu Malagas "Unicaja", Egle pārcēla savas studijas uz Malagas universitāti, lai varētu dzīvot kopā ar mīļoto un turpināt mācīties. Tajā laikā pāris nopirka māju Viļņā.

foto: LETA
Egle Andreikaite dejotāju grupas ''Red Foxes'' sastāvā 2007. gada rudenī uzstājas Eiropas čempionāta finālturnīrā.

"Viņa spēļu kalendārs bija intensīvs, tāpēc par mājas iekārtošanu rūpējos es. Atbraucu atpakaļ uz Lietuvu, izraudzījos visas mēbeles," atceras Egle.

Mindaugs ļoti mainījies, kad saņēmis piedāvājumu spēlēt NBA. Pēc viņa mīļotās domām, allaž saulaini smaidošais un pozitīvi noskaņotais Kuzminsks, ko Ņujorkas "Knicks" līdzjutēji mīļi dēvēja par Cute-minskas,  nav izturējis pārbaudījumu ar slavu un naudu.

"Domāju, katru cilvēku veido viņa vide. Tie gadi Amerikā deva savu. Kad ir milzīga sieviešu uzmanība, greznība, privātās lidmašīnas. Protams, ka varbūt reizēm cilvēks var neizturēt," saprotoša ir Egle.

View this post on Instagram

KP😳😳😳 #35 Good W!

A post shared by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

Plānojot kāzas, Mindaugs iedevis Eglei parakstīt pirmskāzu līgumu. Pēc sporta žurnālistes Laimas Janušonītes rīcībā esošās informācijas, šajā līgumā bija teikts, ka viņa jaunajai sievai nepienākas neviens cents no basketbolista naudas. "Es vienkārši gribēju būt kopā ar viņu, un tā dēļ biju gatava uz visu," atzīst Egle.

Andreikaite neslēpj: savu vīru viņa ļoti mīlējusi un bijusi gatava viņam piedot - pat pēc visa, kas noticis. "Taču, pēc visa spriežot, viņš to nevēlējās."

Lietuviešu dejotājas Egles Andreikaites dzīve Instagram bildēs

gallery icon
22

Lietuvas basketbola zvaigzne Mindaugs Kuzminsks laukumā un ārpus tā

gallery icon
33