foto: Scanpix/LETA
Džolijas meita lauzusi roku, braucot ar sniega dēli
Ģimenes brīvdienu laikā Andželinas Džolijas meita Šilo lauzusi roku.
Slavenības
2018. gada 11. janvāris, 10:51

Džolijas meita lauzusi roku, braucot ar sniega dēli

Kasjauns.lv

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā lauzusi kreiso roku. Kritiens noticis pirms mēneša, bet meitene aizvien spiesta nēsāt šinu.

Kāds Andželinas Džolija ģimenes draugs slavenību žurnālam „People” pastāstījis, ka negadījums noticis ģimenes brīvdienu laikā, kad 11 gadus vecā aktrises meita Šilo neveiksmīgi nokritusi. Taču tagad viss ir „labi” un „mamma ir ļoti pateicīga komandai, kas viņai palīdzēja,” – apliecinājis paziņa.

Džolijas meita Šilo lauzusi roku

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā ...

gallery icon
6

Otrdienas vakarā Šilo kopā ar adoptēto māsu Zaharu pavadījusi mammu uz „National Board of Review Awards” balvu ceremonijas vakaru. Šilo, kura aizvien nav zaudējusi vēlmi ģērbties un izskatīties kā zēns, kreiso roku turēja iesietu šinā, taču bija ļoti smaidīga.

foto: Vida Press

Abām māsām – Šilo un Zaharai – šobrīd ir arī jauns „aksesuārs”. Meitenēm tiek labots zobu sakodiens un viņas nēsā stilīgas zobu breketes.

foto: Scanpix/LETA
Andželinas Džolijas vecākās meitas Šilo un Zahara šobrīd nēsā stilīgas zobu breketes. Pēc to noņemšanas meitenes varēs lepoties ar nevainojami taisnu zobu rindu un smaidīt īstenu Holivudas smaidu.

Andželinai Džolijai ar bijušo vīru aktieri Bredu Pitu ir seši bērni: adoptētie Medokss (16), Zahara (13) un Pakss (14), kā arī pašu bioloģiskie – Šilo (11) un dvīņi Nokss un Vivjena (9).

Aizvadītajā nedēļas nogalē Džolija apmeklēja „Zelta globusu” ceremoniju, kur viņas režisētā filma „First They Killed My Father” bija nominēta labākās ārzemju filmas kategorijā. Uz patiesiem notikumiem balstītais kino darbs neieguva balvu, uzvaru izcīnīja filma „The Fade”. Andželinai Džolijai vēl ir izredzes saņemt balvu labākās ārzemju filmas kategorijā, jo šajā nominācijā viņas režisētais darbs izvirzīts arī „Critic’s Choice Awards” balvai.

Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo

gallery icon
12

Džolija un viņas bērni aizvien cenšas aprast ar dzīvi pēc šķiršanās. Laikā, kad žurnāla „Vanity Fair” reportieris sarunājās ar aktrisi, viņa ar atvasēm gatavojās pārcelties uz jaunām mājām. „Mājas maiņa ir liels solis uz priekšu visai mūsu ģimenei, mēs darām visu, ko varām, lai atlabtu kā ģimene,” pārcelšanos raksturoja aktrise. „Smagākais laiks ir pagājis, tagad var teikt, ka cenšamies atkal ieelpot svaigu gaisu.”

Šilo Džolija Pita ar brāļiem dodas uz veikalu

gallery icon
15

Andželina piebilst, ka visu šo laiku smagi strādājusi, lai dzīve būtu tik stabila, cik vien šajos apstākļos iespējams. Tas gan nenozīmē, ka pasaules apceļošanai pielikts punkts. Viņa plānojot jau nākamos ģimenes ceļojumus.

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon
20

„Deviņus mēnešus es centos būt laba mājsaimniece, kas sakopj aiz suņa, mazgā traukus un lasa bērniem vakara pasakas,” norādījusi aktrise. „Man visas trīs lietas padodas aizvien labāk. Taču tagad man nepieciešams apaut savus zābakus un doties ceļojumā.”

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14