Teiloru Lautneru satrauc meiteņu vēlme satikties ar vilkati, nevis viņu
Slavenības

Teiloru Lautneru satrauc meiteņu vēlme satikties ar vilkati, nevis viņu

Jauns.lv

Vampīru sāgas "Twilight" ("Krēsla") zvaigzne Teilors Lautners, kas tīņu iemīļotajās filmās spēlē vilkati Džeikobu Bleku, baidās, ka meitenes viņam pievērš uzmanību vienīgi šīs lomas dēļ.

Teiloru Lautneru satrauc meiteņu vēlme satikties a...
Teilors Lautners jūras krastā.
Teilors Lautners jūras krastā.

Iepriekš 19 gadus vecais Lautners medijos ticis saistīts ar kantri mūzikas dziedātāju Teilori Sviftu un trillera "Abduction" ("Nolaupīšana") partneri Liliju Kolinsu, tomēr pats aktieris atzinis, ka attiecību veidošana nav viegla, jo viņš nekad nezina, vai meitene vēlas viņu vai Džeikobu Bleku.

"Noteikti jātiek skaidrībā, vai meiteni interesēju es vai Džeikobs. Dažreiz tas ir grūti. Laiks vienmēr ļauj saprast, kāds cilvēks ir patiesībā," atzīmēja Lautners.

"Fani mīl [filmas] varoņus un mīlētu ikvienu, kurš tos spēlētu. Es vienkārši esmu puisis, kurš spēja ienest Džeikobu dzīvē," viņš piebilda.

Lai gan vampīru sāgā Lautners un viņa ekrāna partneris Roberts Patinsons tēlo sāncenšus cīņā par Kristenas Stjuartes varones Bellas Svonas sirdi, Lautners ir pārliecināts, ka reālajā dzīvē viņi nav konkurenti. Visi trīs aktieri esot labi draugi.

"Mēs filmējamies kopā kādus trīs vai četrus gadus, un mēs visi esam kļuvuši tuvi. Mēs esam lieliski draugi un ļoti atbalstām viens otru. Tas būtu murgs, ja pastāvētu kāda sāncensība," intervijā kādam žurnālam sacīja Lautners.

"Roberts ir lielisks puisis. Viņš ir pārgalvīgi jautrs, un es domāju, ka tā ir lieta, ko cilvēki viņā pietiekami nesaskata. Es vienmēr smejos, kad esmu kopā ar to puisi. Viņš ir histērisks," piebilda Lautners.

LETA, Foto: Bulls Press