foto: Shutterstock, Nīderlandes policija.
Nīderlandē pazudusi 5 gadus veca lietuviešu meitene
Nīderlandes policija šobrīd meklē 5 gadus veco Deimanti Žāsītīti.
Pasaulē
2018. gada 15. maijs, 00:56

Nīderlandē pazudusi 5 gadus veca lietuviešu meitene

Jauns.lv

Mārstrihtas pilsētā Nīderlandē policija meklē pazudušu 5 gadus vecu lietuviešu meiteni. Sestdienas vai svētdienas vakarā (liecības par notikušo ir atšķirīgas) Deimante Žāsītīte izgāja no audžuvecāku mājām un nav atgriezusies. Ir aizdomas, ka bērnu aizvedusi viņa bioloģiskā māte.

Kā vēstī portāls nltimes.lt, Deimanti pēdējo reizi ir redzējuši audžuvecāki, un tad viņu, iespējams, aizvedusi bioloģiskā māte. Pēc vietējās preses ziņotā, meiteni māte ir paņēmusi 18:30 sestdien pēc vietējā laika, iesēdinājusi sudrabainas krāsas automobilī un aizvedusi. 

Savukārt policija vēstī, ka tas noticis 22:20 svētdienas vakarā. Pēc aculiecinieku teiktā, bērnu ir paņēmusi liela auguma gaišmataina sieviete ar brillēm un melnā apģērbā tērpts vīrietis.

Nīderlandes policija, kas jau kopš nedēļas nogales meklē mazo Deimanti, baidās, ka bērna bioloģiskā māte lietuviete var aizvest uz Lietuvu. Viņi gan neuzskata, ka meitenes dzīvībai draud briesmas.

Pazušanas laikā Deimante bija ģērbusies rozā krekliņā un zilās biksēs ar puķītēm. Tiek vēstīts, ka lietuviešu meitene ir 1,2 metrus gara, ar gaiši brūnu ādu, brūnām acīm un tumšiem matiem.

foto: Nīderlandes policija
5 gadus vecā Deimante Žāsītīte.