foto: Reuters, AFP, EPA, AP/Scanpix/LETA
Izārdīts "AirBnB" dzīvoklis, Černobiļas ainas, elegantas un ne tik elegantas dāmas. Gada spilgtākie fotonotikumi
Pasaulē
2017. gada 27. decembris, 06:11

Izārdīts "AirBnB" dzīvoklis, Černobiļas ainas, elegantas un ne tik elegantas dāmas. Gada spilgtākie fotonotikumi

Kasjauns.lv

Atskatoties uz aizejošo 2017. gadu, piedāvājam aplūkot ārzemju fotonotikumus, kuri visvairāk interesējuši mūsu lasītājus.

Černobiļa

26. aprīlī apritēja 31 gads, kopš nelielu pilsētiņu Ukrainā satricināja pasaules vēsturē baisākā tehnogēnā katastrofa. Katastrofa Černobiļas atomelektrostacijā (AES) notika kādā 1986. gada aprīļa naktī, neatgriežami mainot tūkstošu cilvēku dzīves. Fotogalerijā apskatāmas ainas, kurās spilgti redzams, ko šī nelaime nodarīja tūkstošiem cilvēku.

Unikāli un vēsturiski kadri - Černobiļa laiku lokos

Černobiļas AES katastrofa bija 1986. gada 26. aprīlī notikusī kodolkatastrofa Černobiļas AES, Ukrainas PSR (tagadējā Ukrainas teritorijā), PSRS. Tā tiek ...

gallery icon

Sāpīgā cīņa par mazā Čārlija Gārda dzīvību

Vecākiem Krisam Gārdam un Konijai Jeitsai Lielbritānijā ilgi un mokoši cīnoties par sava dēliņa Čārlija Gārda dzīvību, pasaule piedzīvoja retu parādību - vecākiem talkā nāca gan Romas pāvests Francisks, gan ASV prezidents Donalds Tramps, tādā veidā šim gadījumam pievēršot milzīgu pasaules preses un sabiedrības uzmanību. Diemžēl Čārlija veselības stāvoklis bija pārāk slikts un viņš devās mūžībā. Hronoloģiski par šo gadījumu vari lasīt šeit

Mazā Čārlija vecāku sāpīgā cīņa par mirstošā dēliņa dzīvību

Mazā Čārlija vecāku sāpīgā cīņa par mirstošā dēliņa dzīvību

gallery icon

Klaipēdā līdz nepazīšanai pārveidots slavenais delfinārijs

Lietuvā pēc trīsarpus gadu rekonstrukcijas durvis vēris arī Latvijas tūristu iecienītais Jūras muzeja akvārijs Klaipēdā, kas mainījies līdz nepazīšanai.

Klaipēdā durvis vēris atjaunotais delfinārijs

Klaipēdā durvis vēris atjaunotais delfinārijs

gallery icon

10 000 eiro vērtas šausmas 13 kvadrātmetru lielajā "AirBnB" miteklītī Parīzē 

Kāda dzīvokļa īpašniece Francijas galvaspilsētā Parīzē kļuvusi teju vai par interneta sensāciju, publicējot ārprātu 10 000 eiro zaudējumu apmērā, ko "AirBnB" servisa viesis no Kanādas nodarīja viņas 13 kvadrātmetru lielajam miteklītim.

Šausminošs skats "AirBnB" izīrētā dzīvoklī Parīzē

Šausminošs skats "AirBnB" izīrētā dzīvoklī Parīzē

gallery icon

Dubļainais glamūrs britu lēdiju stilā

Kā ierasts, cilvēki Latvijā labprāt aplūko, kā tad pagājusi Lēdiju diena Lielbritānijā, kas pulcē visdažādākā vecuma dāmas, kuras sākumā izskatās spoži un glamūrīgi, taču nereti vakaru noslēdz jau horizontālā stāvoklī turpat glāžu un izdzerto pudeļu ielokā. 

Viss sākās tik skaisti... Jeb - dāmu diena Liverpūlē

gallery icon

Melānijas un Ivankas Trampu, kā arī Brižitas Makronas stils un elegance Hamburgā

Šogad jūlijā G20 valstu līderu tikšanās laikā Vācijas pilsētā Hamburgā spožu elegances paraugdemonstrējumu sniedza ASV pirmā lēdija Melānija un prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka, kā arī Francijas pirmā lēdija Brižita Makrona. 

Melānija Trampa, Brižita Makrona un Ivanka Trampa Hamburgā

Melānija Trampa, Brižita Makrona un Ivanka Trampa Hamburgā

gallery icon

Aprunātākā pirmā lēdija pasaulē 

Francijas prezidenta amatā stājoties 40 gadus vecajam Emanuelam Makronam, teju visas pasaules uzmanība tika pievērsta viņa sievai Brižitai Makronai, kura ir 24 gadus vecāka par savu vīru un savulaik bijusi viņas skolotāja.

Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita prezidenta kampaņā un sadzīvē

Francijas prezidenta amata kandidāts Makrons (39) un viņa sieva, par pašu 24 gadus vecākā Brižita. Abi samīlējās, kad Makrons bija ...

gallery icon

Milzu plūdi Viļņā 

Šogad cilvēkus Latvijā ārkārtīgi interesējis arī notiekošais Lietuvā, kur spēcīgu lietusgāžu rezultātā mūsu kaimiņvalsts galvaspilsēta Viļņa piedzīvoja pēdējo desmitgažu laikā spēcīgākos plūdus.

Plūdi Viļņā

Viļņā ceturtdien bija spēcīgs lietus un pērkona negaiss, kura laikā applūdinātas daudzas Lietuvas galvaspilsētas ielas un nolauzti koki. Ceturtdienas, 29. ...

gallery icon

"Irma" posta Karību salas 

Pērn septembrī milzīgus postījumus Karību jūras salās radīja viesuļvētra "Irma". Tajā dzīvību zaudēja vismaz 134 cilvēki un tika nodarīti prātam neaptverami finansiāla rakstura zaudējumi.

Viesuļvētra Irma kļūst par augstākās intensitātes ciklonu, kāds jebkad reģistrēts

Viesuļvētra "Irma", kas plosās Karību jūras salās, spējusi 33 stundas saglabāt vēja ātrumu 295 kilometri stundā (82 metri sekundē), kas ...

gallery icon