Aculiecinieka video: pasažieri piedzīvo pamatīgu izbīli "Ryanair" lidojuma laikā
Pasaulē
2017. gada 4. septembris, 08:23

Aculiecinieka video: pasažieri piedzīvo pamatīgu izbīli "Ryanair" lidojuma laikā

Kasjauns.lv

Pamatīgu pārbīli pagājušajā nedēļā piedzīvojuši zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" pasažieri, kad kāda pārdzērusies sieviete ceļā no Spānijas uz Lielbritāniju gaisa kuģī uzsāka jandāliņu. 

Notikušo fiksējuši un internetā publicējuši citi pasažieri. Ierakstā redzams, ka vienā no rindām notiek kautiņš starp kādu sievieti un vīrieti. Skaļu kliedzienu pavadīti, cīņā ar nekārtības cēlājiem metas citi pasažieri, kuri mēģina savaldīt satrakojušos cilvēkus. 

Kāds pasažieris medijiem atklājis, ka lidmašīna sāka nosēsties, kad kāda sieviete uzsāka skandālu. "Viņa kliedza, bļāva un visādi izrādījās. Viņa izturējās rupji pret cilvēkiem. Man šķiet, ka viņa bija galīgi piedzērusies," sacīja pasažieris. 

Situācijas risināšanā drīz vien iesaistījās apkalpes locekļi, kuriem izdevās pārtraukt nekārtības. 

Komentējot notikušo, aviokompānijas pārstāvji aicina lidostas ierobežot grādīgās dziras tirgošanu. Zīmīgi, ka lidojums, kurā dzērusī sieviete ar savu neadekvāto uzvedību nobiedēja citus pasažierus, bija plkst.10.55 no rīta. 

"Ryanair" pārstāvis Robins Kīlijs norāda - ir svarīgi ieviest "divu dzērienu limitu" vienam pasažierim, kā arī aizliegt alkohola tirdzniecību pirms plkst.10 no rīta, lai izvairītos no gadījumiem, kad pasažieri pirms lidojuma pārāk piedzeras. 

Kīlijs sacīja, ka pasažieri lidostā sagaidīja policija un viņai piemērots aizliegums turpmāk izmantot "Ryanair" pakalpojumus.