foto: "X"/@TontonsB
Annas Jansones meklējumi turpinās - vīrs domā, ka viņa varētu būt dzīva
Pazudusī Anna Jansone.
112
2024. gada 28. aprīlis, 10:14

Annas Jansones meklējumi turpinās - vīrs domā, ka viņa varētu būt dzīva

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pagājušā gada novembra sākumā Latviju satricināja notikumi Jelgavas novada Valgundes pagastā. Mežā automašīnā atrasts miris zīdainis, bet meitenes mātes Annas Jansones atrašanās vieta joprojām nav zināma. Sievietes vīrs Juris nav pārtraucis meklēšanu un pieļauj iespēju, ka viņa sieva varētu būt dzīva, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pazudušās Annas vīrs Juris stāstīja, ka pērn viņa sieva cietusi no pēcdzemdību depresijas. Nespējot tikt galā ar pārdzīvojumiem, viņa pat centās padarīt sev galu. Drīz vien pāra meita Luīze atrasta automašīnā mežā bez dzīvības pazīmēm, bet Anna pazuda bez pēdām.

Pagāja pieci mēneši kopš traģēdijas. Policijas veiktā ekspertīze liecināja, ka zīdainis miris nevis vardarbīgos apstākļos, bet gan, ka Luīze, visticamāk, naktī pārcietusi pēkšņas zīdaiņu nāves sindromu. Annas atrašanās vieta joprojām nav zināma, viņas vīrs Juris turpina meklējumus.

Brīvdienās vīrietis kārtējo reizi devies uz Ķemeru purvaino apvidu sievas meklējumos. Rezultātu trūkums liek Jurim joprojām domāt, ka Anna, iespējams, ir dzīva un kaut kur slēpjas. Iespējams, viņa aizbraukusi ar kaut kādiem "stopiem", varbūt viņa gājusi vairākus kilometrus pa šoseju un vēl kaut kur iegājusi mežā.

Pēc pāris mēnešu pārtraukuma Annas meklējumiem purva apkārtnē drīzumā pievienosies likumsargi.

Pazudušās Annas Jansones foto

Pazudušās Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis sociālajā tīklā "X" jeb "Twitter" izplatījis fotoattēlus, kā tagad varētu izskatīties viņa meklētā sieva.

gallery icon