112
2023. gada 16. jūnijs, 16:00

“Brašais” meitenes sitējs atrasts! Policija izsaka pateicību visiem, kas atsaucās

Jauns.lv

Valsts policija identificējusi un savā mājas vietā aizturējusi jauno vīrieti, kurš sabiedriskā transporta pieturā pie Latvijas Universitātes piekāva meiteni.

foto: Valsts policija
Uzbrucēji tika identificēti novērošanas kamerās.

Izmeklēšanas laikā policija ieguva videonovērošanas kameru ierakstus, pēc kā video un fotogrāfijas ar notikuma vietā bijušām personām tika izplatītas masu medijos atpazīšanai. Pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, ir identificēts jaunietis, kurš, iespējams, nodarījis miesas bojājumus jaunajai sievietei. Šodien, 16. jūnijā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu iecirkņa policisti viņu dzīvesvietā aizturēja. Tāpat ir noskaidrotas vairākas iesaistītās personas.

foto: Valsts policija
Iespējamais varmāka.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess, kas šobrīd ir kvalificēts pēc Krimināllikuma 126. panta pirmās daļas – par vidēja smaguma miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai probācijas uzraudzība, vai sabiedriskais darbs, vai naudas sods.

foto: Valsts policija
Iespējamie varmākas.

Valsts policija izsakām pateicību iedzīvotājiem par atsaucību un informācijas sniegšanu!