Sabiedrība
2022. gada 23. novembris, 16:06

DPD darbinieku pašu filmēts video izsauc sašutumu soctīklos. Lūk, kā pret jūsu paciņām izturas, pirms tās saņemat

Jauns.lv

Sociālā vietnē “TikTok” publicētajā video redzami divi jaunieši un daudzas, jo daudzas kurjerpakalpojumu sniedzējam “DPD” uzticētas paciņas. Darbinieki sevi filmējuši paši un translējuši notiekošo tiešraidē, komentāros lasāms cilvēku sašutums, ziņo TV3 raidījums “Bez Tabu”.

Kā liecina raidījuma rīcībā esošā informācija, video filmēts šķirošanas cehā Jelgavā. Video redzamie jaunieši salīdzinoši neilgi rūpējoties par sūtījumu šķirošanu.

Kā stāsta “DPD Latvija” vadītājs Jānis Grants, darbinieki ir apakšuzņēmēja piesaistīti, un esot zināmi viņu rīcības motīvi.

“Protams, mēs nosodām šādu apiešanos ar sūtījumiem, tā nav mūsu ierastā prakse, tā mēs nedarām. Mums ir pamatotas aizdomas, ka šeit cilvēki varbūt meklējuši piecu minūšu slavu. To ir sasnieguši. Mēs šobrīd izvērtējam turpmāko sadarbību ar viņiem. Skatīsimies, kā tas viss ies uz priekšu,” teic Grants. 

Video skatīts vairāk nekā piecdesmit tūkstošu reižu. Latvijas Reklāmas asociācijas vadītāja Baiba Liepiņa norāda, ka šādu video publicēšana var būt pamatīgs trieciens zīmolam. 

“DPD” savos oficiālos kanālos nolēmis klusēt un neskaidrot notikušo, tādējādi riskējot ar savu reputāciju un iespējamu klientu zaudēšanu.