112
2021. gada 22. marts, 21:53

Sieviete ar glaunu "Mercedes" dažās sekundēs izraisa trīs negadījumus, bet pēc aizturēšanas pati sasit savu telefonu

Jauns.lv

Šorīt kāda sieviete ar glaunu “Mercedes” apvidnieku Vecrīgā dažu sekunžu laikā pamanījās izraisīt trīs atsevišķus ceļu satiksmes negadījumus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Braucot ārā no Trokšņu ielas atpakaļgaitā, iespējams, sajaucot pedāļus vai nenovērtējot spēkrata gabarītus, šofere uzbrauca uz ietves un taranēja kāda veikala skatlogu. Sadursmei raksturīgo skaņu dzirdēja turpat strādājošie celtnieki: "Pēc tam pabrauca uz priekšu, pagrozījās un tajā bembī iebrauca." 

Bojājot veikala vitrīnu, mājas fasādi un aizķerot Smilšu ielā ceļa malā stāvošo "BMW", vienīgā likumīgā rīcība būtu apstāties un saukt policiju, taču sieviete izdomāja braukt no negadījuma vietas.

Melno "Mercedes" automašīnu policisti apturēja jau ārpus vecpilsētas tuvāk Centrāltirgum, pateicoties aculiecinieku sniegtajām ziņām. Likumsargus sieviete sagaidīja ar agresiju, inspektoru acu priekšā pret asfaltu sasitot savu mobilo telefonu.

Aizturētā aicināta uz dienesta transportlīdzekli apstākļu noskaidrošanai. "Vadītājs aizbrauca no notikuma vietas, bet policija viņu pēc īsa brītiņa apturēja. Vadītājam izelpā konstatētas 2,19 promiles. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus," informē Valsts policijā. 

Plašāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.