foto: LETA
Līgo dienā no ūdenstilpnēm izvilkti četri noslīkuši cilvēki
112
2020. gada 24. jūnijs, 15:23

Līgo dienā no ūdenstilpnēm izvilkti četri noslīkuši cilvēki

LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpnēm izvilka četrus cilvēkus, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

VUGD informēja, ka vakar Tērvetes novadā, ezerā atrasts pirmdien meklētais cilvēks, kurš nedzīvs ezerā atrasts divu trīs metru dziļumā.

Tāpat bez dzīvības pazīmēm plkst.15.21 atrasts cilvēks Rīgas kanālā un plkst.15.46 Ludzas novada ezerā 120 metrus no krasta atrasts vēl viens bojāgājušais.

Savukārt Rīgā plkst.7.34 saņemts izsaukums par slīkstošu cilvēku Ķīšezerā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās notikumu vietā, cilvēku no ūdenstilpnes izvilka makšķernieks.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās 124 izsaukumos, no kuriem bija 42 ugunsgrēka dzēšana, tostarp viens meža ugunsgrēks, 26 glābšanas darbi un 56 maldinājumi.

LETA jau ziņoja, ka VUGD svētdien plkst.17.28 saņēma informāciju, ka Tērvetes novadā ezerā slīkst cilvēks. Ar laivas palīdzību pārmeklējot norādīto vietu, cilvēks netika atrasts. Iespējamā slīkšanas vieta pārmeklēta arī iesaistot VUGD Jelgavas daļas ūdenslīdējus. Taču arī tas nedeva rezultātus.

Iestājoties tumsai vakarā meklēšanas darbi tika pārtraukti. Otrdien kopā ar Valsts policijas darbiniekiem VUGD turpinās pazudušā cilvēka meklēšanu.

Tēmas