foto: Renāte Briede/LETA
Slēgs satiksmi Mazajā Nometņu, Braila un Šautuves ielās
Ceļa zīme.
Runā Rīga
2019. gada 14. augusts, 23:02

Slēgs satiksmi Mazajā Nometņu, Braila un Šautuves ielās

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar vidējā spiediena gāzesvada avārijas remontdarbiem no 21. augusta plkst. 8.00 līdz 23. augusta plkst. 17.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mazajā Nometņu ielā, posmā no Kokles ielas līdz Liepājas ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Mazās Nometņu ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Ņemt vērā, ka, veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Tikmēr saistībā ar ceļa seguma atjaunošanas darbiem 16. augustā no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Šautuves ielā, posmā no Ziepniekkalna ielas līdz Brunavas ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Šautuves ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Savukārt saistībā ar Strazdumuižas ciemata svētkiem 17. augustā no plkst. 9.00 līdz plkst. 22.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Braila ielā, posmā no ēkas Braila ielā 4 līdz ēkai Braila ielā 11.

Par pasākuma norisi atbildīga ir Latvijas Neredzīgo biedrība.