foto: Facebook.com/Bezvests.lv
Vērienīgā meklēšanas operācijā tā arī neizdodas atrast kopš decembra pazudušo 42 gadus veco Jeļenu
Sabiedrība
2019. gada 18. februāris, 20:37

Vērienīgā meklēšanas operācijā tā arī neizdodas atrast kopš decembra pazudušo 42 gadus veco Jeļenu

Jauns.lv

Svētdien, 17. februārī, brīvprātīgo organizācija “Bezvests.lv” sadarbībā ar Valsts policiju un Zemessardzi piedalījās 2018. gada decembrī pazudušās 42 gadus vecās Jeļena Riekstiņas meklēšanā.

Vērienīgā operācijā meklē bezvēsts pazudušo Jeļenu Riekstiņu

gallery icon

Sieviete pēdējo reizi ar tuviniekiem sazinājās 2018. gada 8. decembrī un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma. Sievietes radinieki zina stāstīt, ka Jeļena pazudusi pa ceļam no mājām Vecumniekos uz Rīgu. Kā vēsta “Bezvests.lv” dažas dienas pēc sievietes pazušanas ceļa malā tika atrasta Jeļena Riekstiņas automašīna. 

Nekādu ziņu par sevi Jeļena nav devusi, viņai piederošais mobilais telefons ir atslēgts.  

“Bezvests.lv” vadītājs Aleksandrs Faminskis stāsta: "Kaut gan meklēšanas gaitu būtiski apgrūtināja dziļš sniegs – gandrīz visur mežā sniega dziļums bija ap 40 centimetriem, aizdomīgas vietas tika pārbaudītas īpaši uzmanīgi un cītīgi. Neskatoties uz brīvprātīgo pūlēm sieviete šodien netika atrasta. Kad sniegs mežā nokusīs, meklēšanas tiks rīkotas atkārtoti.”. 

foto: Valsts policija

Jauns.lv jau vēstīja, ka Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknis meklē 1975. gadā dzimušo Jeļenu Riekstiņu no Vecumniekiem. 

Sievietes pazīmes: augums 160 centimetri, kalsnas miesas būves, īsi, blondi mati. 

Policija lūdz atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par attēlā redzamo sievieti, zvanot pa tālruni 110, 63004200, 63004202 vai 28637894