foto: LETA
“Eiropas bedre” - sociālajos tīklos šokējas un izsmej galvaspilsētas ceļu stāvokli
Bedres asfaltā Ulmaņa gatvē.
Sabiedrība
2019. gada 14. februāris, 13:47

“Eiropas bedre” - sociālajos tīklos šokējas un izsmej galvaspilsētas ceļu stāvokli

Jauns.lv / LETA

Iedzīvotāji tviterī dalījušies ar viedokli par ceļu stāvokli Rīgā. Ir pat izveidota mirkļbirka #bezceRīga, kura šobrīd tiek ar vien aktīvāk izmantota.

Kāds aicina iepazīties ar Latvijas Sarkanajā grāmatā rakstīto par to, ka galvaspilsētas ceļi un tilti ir jāsargā, kāds vienkārši, izrādot savu nepatiku par situāciju Rīgā, vēlas panākt, lai pilsētā kļūtu labāk. Savukārt kāds tvitera lietotājs atradis pozitīvo bedrainajos ceļos - vairāk jāskatās uz ceļa, mazāk - telefonā. 

Kā ziņots, līdz ar biežām gaisa temperatūras svārstībām pēdējās dienās ievērojami pasliktinājies Rīgas ielu stāvoklis un uz brauktuvēm izveidojušās dziļas bedres, kurās daudzi autovadītāji sabojājuši savus spēkratus.

Par ceļu stāvokli Rīgā izteicies arī premjerministrs, atzīstot, ka, lai arī ikdienā viņš tiek vests ar "diezgan glauniem limuzīniem", tomēr bedraino ielu dēļ teju vai plombas krīt ārā no zobiem. Valdības vadītājs uzskata, ka ielu sliktais stāvoklis ir cena, ko iedzīvotāji tagad maksā par ilgstoši īstenotu nepareizu politiku un bezdarbību. Par šo jautājumu Kariņam plānota tikšanās arī ar satiksmes ministru Tāli Linkaitu (JKP).