2009. gada 4. marts, 20:05

Rīgas ''Dinamo'' pēc pirmās trešdaļas uzvar Maskavas "Dinamo"

Jauns.lv

Rīga, 4.marts., LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astotdaļfināla sērijas trešajā spēlē trešdien Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā pēc pirmās trešdaļas ar rezultātu 1:0 uzvar Maskavas "Dinamo" vienību.

Rezultātu divas minūtes pirms pirmās trešdaļas beigām atklāja Marsels Hosa, kurš realizēja Rīgas "Dinamo" skaitlisko vairākumu.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajās divās spēlēs savā laukumā pārāki bija Maskavas "Dinamo" hokejisti, svētdien svinot uzvaru ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0), bet pirmdien sagraujot rīdziniekus ar 7:1 (2:0, 1:0, 4:1), sērijā izvirzoties vadībā ar 2-0.

Šī vakara izlaiž viens no Rīgas "Dinamo" komandas aizsardzības balstiem Duvijam Vestkotam, kurš pirmdienas mačā saņēma noraidījumu līdz spēles beigām par nesportisku uzvedību un tiesnešu apvainošanu.

KHL regulārās sezonas noslēguma tabulā Maskavas "Dinamo" 100 punktiem ieņēma septīto vietu, bet Rīgas "Dinamo" ar 86 punktiem 56 spēlēs ierindojās desmitajā vietā.

Regulārajā sezonā abas komandas savā starpā tikās divas reizes - 1.novembrī Rīgā mājinieki svinēja uzvaru ar rezultātu 4:3, bet 22.janvārī Maskavā mājinieki bija pārāki ar 7:1.

Sērija norisināsies līdz vienas komandas trīs uzvarām. Ja Rīgas "Dinamo" šovakar izcīnīs uzvaru, 5.martā Rīgā notiks arī ceturtā astotdaļfināla sērijas spēle, bet piektā spēle vajadzības gadījumā notiks 7.martā Maskavā.