2009. gada 21. aprīlis, 18:40

Izveidota interneta mājaslapa par fitnesu un veselīgu dzīvesveidu

Jauns.lv

Rīga, 21.apr., LETA. Biedrība "Latvijas Fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācija" izveidojusi jaunu interneta mājaslapu "balticfitness.org" ar mērķi informēt nozares speciālistus par jaunumiem un notikumiem fitnesa un veselības veicināšanas nozarē, aģentūru LETA informēja biedrības pārstāve Dace Hartmane.

Mājaslapā publicētā informācija pieejama vairākās sadaļās, kurās ietverta galvenā informācija par biedrības darbību un galvenajām aktualitātēm nozarē.

Kā norāda biedrības valdes priekšsēdētājs Gints Kuzņecovs, mājaslapa ir svarīgs informācijas avots un kalpo kā vizītkarte fitnesa un veselības veicināšanas nozares attīstībai Latvijā. Asociācija vēlas kļūt par stabilu atbalstu un padomdevēju fitnesa klubu vadītājiem un sabiedrībai kopumā.

Biedrība "Latvijas fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācija" dibināta 2007.gada 30.oktobrī un ir pirmā Latvijā, kas apvieno lielākos fitnesa klubus un nozares speciālistus - trenerus un augstskolu mācībspēkus.

Viens no biedrības galvenajiem darbības mērķiem ir sabiedrības veselības veicināšana un profilakse, kā arī fitnesa attīstība Latvijā.

Tēmas