2009. gada 23. aprīlis, 12:41

Eirovīzijas mājaslapā norit alternatīvs balsojums par Eirovīzijas dziesmu konkursa dziesmām

Jauns.lv

Rīga, 23.apr., LETA. Eirovīzijas mājaslapā "www.eirovizija.lv" ir iespēja noskatīties un noklausīties ne tikai visu 42 Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībnieku dziesmu video versijas, bet arī piedalīties alternatīvajā balsojumā par Eirovīzijas dziesmu konkursa dziesmām.

Latvijas Televīzijas (LTV) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Mārtiņš Pučka aģentūru LETA informēja, ka šī ir pirmā reize kopš iesaistīšanās Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā, kad LTV piedāvā iespēju piedalīties alternatīvajā balsojumā.

Visu šīgada Eirovīzijas dziesmu videoklipi, ieskaitot Latvijas pārstāvja Intara Busuļa dziesmu "Probka", noskatīšanās režīmā pieejami Eirovīzijas oficiālajā mājaslapā "www.eirovizija.lv", un par katru no dziesmām katrs lapas apmeklētājs varēs nobalsot vienu reizi dienā.

Balsojums noslēgsies Eirovīzijas starptautiskā fināla dienā 16.maijā, un LTV 1.kanāla raidījuma "Latvija, turam īkšķus!" būs iespēja uzzināt Latvijas interneta lietotāju favorītu.

Patlaban Eirovīzijas mājaslapā atrodama arī aktuālākā informācija par Busuli, viņa dziesmu "Probka", pavadošo grupu un gatavošanos konkursam.

Mājaslapā "www.eirovizija.lv" tiks publicēta arī LTV delegācijas dienasgrāmata, jaunākās fotogrāfijas un ziņas no Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa. Busulis kopā ar LTV delegāciju uz konkursa norises vietu dosies jau nākamsvētdien, 3.maijā.

No pagājušās nedēļas visu Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībnieku dziesmu videoklipu rotācija sākusies arī LTV 1.kanāla un LTV 7.kanāla ēterā.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss Maskavā notiks no 12.maija līdz 16.maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs Busulis ar dziesmu "Probka" piedalīsies Eirovīzijas otrajā pusfinālā, 14.maijā, ar trešo kārtas numuru.