2009. gada 25. aprīlis, 01:53

Ropažos notiks čellu grupas "Melo - M" koncerts

Jauns.lv

Rīga, 25.apr., LETA. Šovakar ar koncertu Ropažu kultūras namā tiks atklāta čellu grupas "Melo - M" jaunās mūzikas programmas "Apkārt pasaulei" koncerttūre pa Latviju, aģentūru LETA informēja "Platforma Music" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Koncerta sākums Ropažu kultūras namā paredzēts plkst.19.

Mūzikas programmā "Apkārt pasaulei" iekļauts vairāk nekā 11 populārām dažādu pasaules tautu melodijām radīts aranžējums trim čelliem.

Jaunajā programmā grupas čellisti iejutīsies civilās aviācijas pilotu lomās, ar mūzikas palīdzību apceļojot daudzas pasaules valstis, iepazīstot to kultūras un vietējo šarmu.

Programmā iekļautas krievu, vācu, ebreju, īru, somu, šveiciešu, afrikāņu, amerikāņu, peruāņu, grieķu un daudzu citu tautu populārākās tradicionālās melodijas, kas daudziem rada asociācijas ar šīm tautām un to apdzīvotiem reģioniem.

Jauno mūzikas programmu "Apkārt pasaulei" klausītāji varēs baudīt Valmierā, Inčukalnā, Gulbenē, Talsos, Kuldīgā, Madonā, Baložos, Daugavpilī, Jēkabpilī, Preiļos un Liepājā.

Turnejas noslēgumā gaidāma īpaša akcija visiem "Melo - M" faniem, ceļotājiem un vienkārši azartiskiem ļaudīm, jo 22.maijā Rīgā notiks īpašs skrējiens - spēle, kuras laikā ikkatrs varēs iegūt balvā aviobiļetes no "airBaltic" uz kādu no Eiropas pilsētu tiešajiem reisiem.

Akcijas noslēgumā "Melo - M" sniegs bezmaksas koncertu visiem spēles dalībniekiem, un to tiešraidē varēs skatīt arī interneta vietnē "www.platformamusic.lv".

Plānots, ka grupas jaunā mūzikas programma "Apkārt pasaulei" tiks iekļauta arī albumā.