Politika
2009. gada 13. decembris, 15:10

Latvijas politiķi iecienījuši sociālo portālu "Twitter"

Jauns.lv

Latvijas politiķi iecienījuši sociālo portālu "Twitter", kur nereti manāmi paužam savu viedokli, novēroja aģentūra LETA.

Latvijā un ārvalstīs populārajā tīmeklī "Twitter", manāms Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL), tomēr viņa preses sekretāre Līga Krapāne aģentūrai LETA norādīja, ka Dombrovskis nav pārāk aktīvs portāla apmeklētājs.

Regulāri savu viedokli "Twitter" tīmeklī pauž iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL), savukārt persona, kas uzdevusies par finanšu ministru Einaru Repši (JL), patiesībā ir viltvārdis. Repšes padomnieks Aleksis Jarockis aģentūrai LETA atklāja, ka ministrs lūdzis, lai viltvārdi bloķē, taču to neesot iespējams panākt.

Viltvārži "Twitter" tīmeklī uzdevušies arī par Kristiānu Lībani Šķēli un Andri Šķēli (TP).

Šķēles padomnieks Romāns Meļņiks informēja, ka nav reāli panākt, ka minētās personas tiek bloķētas, tādēļ nākas samierināties, ka internets ir "liela miskaste".

Aktīvs "Twitter" apmeklētājs ir reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP).

Saziņu "Twitter" tīmeklī iecienījusi arī Eiropas parlamenta deputāte Sandra Kalniete (PS), Rīgas domnieks Edgars Jaunups (JL) un bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītājs Aleksejs Loskutovs (SCP).

LETA