Sporta zvaigznes
2020. gada 30. janvāris, 19:33

Kobes Braienta traģisko nāvi helikoptera avārijā pirms 4 gadiem paredzēja multfilmā

Jauns.lv

NBA zvaigznes, basketbolista Kobes Braienta nāve pirms četriem gadiem attēlota ASV televīzijas kanāla “Comedy Central” multfilmā "Legends of Chamberlain Heights", vēsta ārvalstu mediji.

Pēc skumjajām ziņām par izcilā basketbolista nāvi, sportista fani sociālajos tīklos vairākkārt dalījušies ar iepriekš minētās multfilmas epizodi ar nosaukumu “End of Days” (“Dienu beigas”). 

Animētās ASV komēdijas tēli ir vidusskolas biedri Milks, Grovers un Džamals, kuri ir basketbola komandas rezervisti. Epizodē, kas nu izņemta no “Comedy Central” vietnes, attēlota basketbola leģenda Kobe Braients, helikoptera avārijā. Viņam pēc negadījuma varoņi vēlas palīdzēt, tomēr sākumā Kobem ir jāpadod (šeit joks. izmantojot vārdu spēli angļu valodā, ar vārdu "pass" - latviski padot/piespēlēt) savas trofejas. Braients to nevēlas darīt, jo dažos savas karjeras posmos viņam tika pārmesta pārāk individuāla spēle un nevēlēšanās piespēlēt komandas biedriem, jo viņš ir bija pārliecināts par savu varēšanu uzbrukumā. Kobe "nepasē" un helikopters mirkli pēc tam uzsprāgst.

Multfilmas epizode televīzijā pirmo reizi izrādīta 2016. gada novembrī. 

foto: ekrānuzņēmums no video

Pēc traģiskā notikuma televīzijas kanāls savā oficiālajā “Twitter” kontā paziņoja, ka izņems epizodi no vietnes. “Cienot Kobi un viņa ģimeni, esam izņēmuši klipu no savas vietnes un lūdzam, lai jūs tajā nedalāties,” teikts kanāla “Twitter” ierakstā. 

Kā vēstīts, svētdien, 26. janvārī, Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, viņa 13 gadus vecā meita un vēl 7 personas. 

Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 gada vecumā.

Kobe Braients (1978-2020) uz laukuma un dzīvē

20 gadu spožajā karjerā Kobe Braients Losandželosas "Lakers" sastāvā kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, divas reizes iegūstot finālsērijas vērtīgākā spēlētāja ...

gallery icon
108