“Nuggets” pārliecinoši uzvar “Lakers”
Basketbols
2009. gada 26. maijs, 09:36

“Nuggets” pārliecinoši uzvar “Lakers”

Jauns.lv

Naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika tika aizvadīta NBA Rietumu konferences fināla ceturtā spēle, kurā Denveras kluba basketbolisti pārspēja “Lakers” ar rezultātu 120:101.

­­­­

Uzvarētājiem pa 24 punktiem guva Čonsijs Billapss un Dž. R. Smits, viesiem 34 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Kobe Braiantam, spāņu centram Pau Gazolam 21 punkts un 10 atlēkušās bumbas.

 

Jau no paša spēles sākuma ļoti pārliecinoši darbojās mājinieki, ļaujot “Lakers” basketbolistiem tikai vienu reizi spēlē pabūt vadībā (1:0). Bija redzams, ka “Nuggets” spēlētāji nevēlas nonākt zaudētājos sērijā ar 1:3, kas praktiski garantētu arī sakāvi visā sērijā. Denveras basketbolisti uzbrukumā spēlēja ļoti agresīvi, izprovocējot daudz piezīmju, un demonstrēja izteiktu komandas spēli – vairāk nekā desmit punktus guva ­septiņi spēlētāji. Losandželosas “Lakers” vairākas reizes izdevās pietuvoties rezultātā, bet tas arī viss, jo “Nuggets” vadību vairs neatdeva, neatstājot Kobem un viņa komandai cerības uz pozitīvu spēles iznākumu.  

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir kļuvis 2:2. Nākamā spēle – naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika. Komandas jau būs pārcēlušās uz Losandželosu.

­

Spēles interesantākie momenti – video:

 

Kristaps Saulītis/ Foto: AFP