Francijas izlases spēlētāji: galvenais pretinieks būs Latvija
Basketbols
2009. gada 1. septembris, 10:29

Francijas izlases spēlētāji: galvenais pretinieks būs Latvija

Jauns.lv

Francijas basketbolisti Latvijas valstsvienību uzskata par galveno pretinieku Eiropas čempionāta finālturnīra grupas kārtā, vēstīja Francijas avīze „L'Equipe”.

„Spēlētāji piekrīt, ka B grupā galvenais pretinieks būs Latvija ar vienu no Goldensteitas „Warriors” līderiem (Andri) Biedriņu, nevis Vācija vai Krievija,” rakstīja avīze.

Savukārt Francijas treneris Vinsēns Kolē pauda, ka viņa vadītajai izlasei būs jāspēj izmantot tās nosacītās priekšrocības, ko komanda ieguva ar dalību papildu kvalifikācijas spēlēs, kur tika gūta izšķirošu spēļu pieredze. Kolē sagaida, ka komandai finālturnīrā jābūt gatavai spēka spēlei.

Vērtējot Vācijas valstsvienības izredzes, Kolē sprieda, ka šai komandai ļoti svarīga būs pirmā spēle. Ja vācieši bez sava līdera Dirka Novicka spēs gūt panākumu, arī turnīra turpinājumā komanda būs uz pacēluma viļņa.

Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas 7. septembrī sāksies Polijā, vienā grupā ar pašreizējo Eiropas čempioni Krieviju spēlēs Latvijas, Vācijas un Francijas valstsvienības.


BNS/Foto: AFP