Ivanāna „Kings” apspēlē Skrastiņa „Stars”
Hokejs
2009. gada 20. oktobris, 09:41

Ivanāna „Kings” apspēlē Skrastiņa „Stars”

Jauns.lv

NHL čempionāta spēlē starp abu Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem Raita Ivanāna Losandželosas „Kings” komanda ar rezultātu 4:1 izbraukumā pieveica Dalasas „Stars”, kurā spēlē Kārlis Skrastiņš.

Šajā mačā Ivanāns laukumā pavadīja sešas minūtes un četras sekundes, kuru laikā izdarīja vienu spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Savukārt Skrastiņš spēlēja 18 minūtes un 47 sekundes, bloķēja divus metienus un izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Arī viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Spēles 18.minūtē vadībā izvirzījās tieši „Stars” komanda, tomēr turpinājumā ar precīziem metieniem izcēlās tikai „Kings” hokejisti. „Kings” komandā ar precīziem metieniem izcēlās Raiens Smits, Džastins Viljamss, Anže Kopitars un Veins Simondss, kurš ripu raidīja jau tukšos vārtos. Savukārt „Stars” vienības labā vienīgos vārtus guva Džeimijs Bens, kuram šis bija otrais precīzais metiens NHL karjerā.

Par spēles trīs zvaigznēm atzina „Kings” hokejistus: Raienu Smitu (vieni vārti un divas piespēles), Džastinu Viljamsu (vieni vārti un viena piespēle) un vārtsargu Džonatanu Kviku (atvairīti 29 metieni no 30).

„Kings” hokejistiem Dalasā izdevās pārtraukt trīs zaudējumu sēriju. NHL Rietumu konferences kopvērtējumā „Kings” hokejisti ar desmit punktiem deviņās spēlēs ieņem astoto vietu, bet viņiem ar deviņiem punktiem astoņos mačos seko klubs „Stars”.

Spēles interesantākie momenti – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP