Kārlim Skrastiņam uzvara un otrs ilgākais spēles laiks komandā
Hokejs
2009. gada 22. oktobris, 09:17

Kārlim Skrastiņam uzvara un otrs ilgākais spēles laiks komandā

Jauns.lv

NHL regulārā čempionāta spēlē uzvaru izcīnīja Kārļa Skrastiņa Dalasas „Stars” komanda, kas viesos ar 4:2 pieveica Anaheimas „Ducks”.

Kārlim Skrastiņam bija otrs lielākais spēles laiks Dalasas „Stars”, viņš spēlēja 23 minūtes un četras sekundes, punktus neguva, metienus neizdarīja, soda minūtes nenopelnīja, taču spēli beidza ar lietderības koeficientu mīnus divi.

„Stars” labā vārtus guva Luī Ēriksons, Brendens Morovs, Trevors Deilijs un Stīvs Ots, kurš ripu raidīja tukšos vārtos. Savukārt „Ducks” rindās ar precīziem metieniem izcēlās Raiens Geclafs un Džofrijs Lupuls.

Otrās trešdaļas vidū „Stars” atradās vadībā ar rezultātu 3:0, tomēr mājinieki līdz trešās trešdaļas devītajai minūtei divus vārtus jau bija atguvuši. Lai panāktu neizšķirtu, „Ducks” komanda vārtsargu Jonasu Hilleru nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr gūt vārtus mājiniekiem neizdevās.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā „Stars” hokejisti ar četrām uzvarām, trim uzvarām pagarinājumā vai pēcspēles metienos un tikai diviem zaudējumiem, izcīnot 11 punktus deviņās aizvadītajās spēlēs ieņem sesto vietu, bet "Ducks" ar septiņiem punktiem astoņos mačos atrodas 13. pozīcijā.

Spēles interesantākie momenti – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP