Ozoliņš un Iguldens ar „Dinamo” dodas uz Minsku
2009. gada 21. decembris, 17:11

Ozoliņš un Iguldens ar „Dinamo” dodas uz Minsku

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmdien pusdienlaikā viesojās Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, bet vakarpusē izlidos uz Minsku, kur otrdien ar spēli pret vietējiem hokejistiem atsāksies KHL čempionāts.

Uz Baltkrieviju dosies arī komandas kapteinis Sandis Ozoliņš un uzbrucējs Maiks Iguldens, kuri pirms tam traumu dēļ nespēlēja, informēja kluba preses dienests.

Rīgas "Dinamo" hokejisti apmeklēja bērnu slimnīcu, lai iepriecinātu mazos pacientus, dāvinot slimnīcai televizorus, DVD atskaņotājus, un kārumus. Paši hokejisti bija sarūpējuši dažādas galda spēles. Hokejisti apciemoja vairākas slimnīcas nodaļas, piemēram, 22. traumatoloģijas un ortopēdijas, 5. neiroloģijas un neiroķirurģijas nodaļu, 6. interdisciplināro nodaļu un intensīvās terapijas nodaļu. Iegādāties televizorus un DVD atskaņotājus palīdzēja arī līdzjutēji, kuri 13. decembra spēlē "Arēnā Rīga" pirka bumbiņas, lai piedalītos konkursos spēles pārtraukumos, jo visi ienākumi tika ziedoti tieši šim mērķim. Līdzīgas akcijas tiks turpinātas arī nākamajās spēlēs 25. decembrī pret Maskavas "Dinamo" un 29. decembrī pret Maskavas CSKA.

Uz Minsku hokejisti izlidos  19:00. Komandā pēc elkoņa operācijas ir atgriezies Ozoliņš, bet Iguldens var spēlēt pēc muguras savainojuma. Vēl viens savainotais Jānis Sprukts, kurš arī izlaida pēdējo "Dinamo" spēli, pagājušajā nedēļā jau piedalījās Latvijas izlases pārbaudes mačā.Izbraukumā, kurā šoreiz būs tikai viena spēle, kopā ar komandu nedodas aizsargs Kristaps Sotnieks.

Spēle otrdien Minskā sāksies plkst. 19 un tiešraidē to varēs vērot arī LTV7 televīzijas kanālā.

BNS/Foto: LETA