"Barcelona" nenotur uzvaru pār "Arsenal". "Inter" pieveic CSKA
Futbols
2010. gada 1. aprīlis, 08:15

"Barcelona" nenotur uzvaru pār "Arsenal". "Inter" pieveic CSKA

Jauns.lv

UEFA Čempionu līgas futbolā ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs "Barcelona" izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (0:0) ar Londonas "Arsenal", bet Milānas "Inter" savā laukumā ar 1:0 (0:0) pieveica Maskavas CSKA.

Pagājušā gada turnīra čempionvienība "Barcelona" pēc diviem precīziem zviedru uzbrucēja Zlatana Ibrahimoviča sitieniem mača 46. un 59.minūtē izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr šo divu vārtu pārsvaru viesi nenosargāja. Vispirms mača 69.minūtē Teo Valkots vienus vārtus atguva, bet piecas minūtes līdz spēles beigām "Arsenal" kapteinis Fransesks Favregass realizēja 11 metru soda sitienu un izlīdzināja rezultātu 2:2. Brīdi pirms šīs epizodes noteikumus pret Favregasu pārkāpa "Barcelona" aizsargs Karless Pujols, kurš saņēma sarkano kartīti, bet uz viesu vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens.

Tikmēr mačā Milānā laukuma saimniekiem bija liels pārsvars, tomēr "Inter" komanda tikai vienreiz pārspēja CSKA vārtsargu Igoru Akinfejevu, kad spēles 65.minūtē precīzi sita Djego Milito.

Šo pāru komandu atbildes mači risināsies 6.aprīlī.

„Inter” – CSKA interesantākie momenti – video:

Pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs otrdien uzvarēja mājinieki - Vācijas vienība Minhenes "Bayern" mača galotnē ar 2:1 izrāva uzvaru pār Anglijas čempionvienību Mančestras "United", bet divu Francijas klubu duelī Lionas "Olympique" ar 3:1 pārspēja valsts čempionvienību Bordo "Girondins".

Šo komandu atbildes mači tiks aizvadīti 7.aprīlī.

„Barcelona” nenotur uzvaru pār „Arsenal” – video:

Pusfinālā "Bayern" un "United" pāra uzvarētājs tiksies ar kādu no Francijas klubiem, bet CKSA un "Inter" pāra uzvarētājs tiksies ar "Barcelona" un "Arsenal" dueļa spēcīgāko komandu.

Kā ziņots, astotdaļfinālā pēdējo četru sezonu Itālijas čempionvienība Milānas "Inter" divu spēļu summā pieveica Londonas "Chelsea" no Anglijas, bet CSKA pārspēja Spānijas vienību "Sevilla". "Barcelona" pieveica Vācijas klubu "VfB Stuttgart", savukārt Francijas čempionvienība Bordo "Girondins" pārspēja Grieķijas komandu Pireju "Olympiacos". Minhenes "Bayern" divu spēļu summā astotdaļfinālā pārspēja Itālijas vienību Florences "Fiorentina", "Arsenal" pieveica Portugāles klubu "Porto", Lionas "Olympique" no turnīra izslēdza ambiciozo Spānijas klubu Madrides "Real", bet Anglijas čempionvienība Mančestras "United" sagrāva Itālijas komandu "AC Milan".

Turnīra fināls notiks 22.maijā Madridē.

LETA/Foto: AFP