Futbols
2010. gada 17. augusts, 08:08

Kolumbijā pēc futbola mača tiek nogalināts treneris

Jauns.lv

Kolumbijas futbola treneris Alvaro Poveda pēc viņa vadītās jauniešu komandas mača ar Bogotas klubu "Estrella Roja" tika sašauts un mira negadījuma vietā, ziņo "Caracol Radio"

­

Poveda trenēja U-15 vecuma grupas komandu no Akasjasas pilsētas.

Nelaiķa sieva Anhela Peresa pastāstīja, ka uz Povedu tika šauts piecas reizes laikā, kad viņš pameta stadionu.  Peresa pastāstīja, ka viņa tajā laikā stāvēja zem jumta, jo lija lietus, bet, sadzirdējusi šāvienus, uzreiz skrēja pie vīra, kurš sievas ierašanās brīdī jau bija miris.

Netiek ziņots, ar kādu rezultātu beidzās jauniešu komandu spēle.

Policija jau ir uzsākusi trenera slepkavības lietas izmeklēšanu. Šobrīd notiek iespējamo slepkavu notveršanas operācija. Kā ziņo "ElEspectador.com", slepkavas no notikuma vietas aizbēga ar motociklu.

Jau ziņots, ka līdzīgs atgadījums Dienvidamerikas futbolu skāra 1994. gadā, kad pēc neveiksmes Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā kādā Bogotas bārā tika nošauts Kolumbijas izlases līderis Andreass Eskovars. Toreiz viņš izšķirošajā spēlē raidīja bumbu savos vārtos, kas nozīmēja valstsvienības izstāšanos no finālturnīra. Daudzi ticēja, ka Eskovara nāvi pasūtījuši narkotiku karaļi, kuri pēc komandas neveiksmes zaudēja miljoniem dolāru.

LETA

Tēmas