Basketbols

"Barons" pieteicis amerikāņu aizsargu Lovu

Jauns.lv

Pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība "Barons" dalībai Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā pieteikusi amerikāņu aizsargu Koriju Dominiku Lovu.

"Barons" pieteicis amerikāņu aizsargu Lovu...

Kā vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS), Lovs ir dzimis 1988. gadā, bet viņa augums ir 1,88 metri.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā "Barons" pēc pārbaudes laika pārtrauca līgumus ar lietuvieti Laurīnu Mikalausku un Dominikānas Republikas aizsargu Cēzaru Čavesu-Jakobo.

Pēc tam "Barons" komandas direktors Jānis Pormalis sarunā ar aģentūru LETA izteicās, ka vienība turpina aktīvi meklēt papildinājumu.

Kā ziņots, Mikalausks paspēja "Barons" komandā nospēlēt trijos LBL mačos, kuros vidēji guva 11 punktus un izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas. Savukārt Čavess-Jakobo divos mačos vidēji guva 3,5 punktus un nopelnīja 1,5 personīgās piezīmes.

Kā ziņots, jauno LBL sezonu "Barons" komanda iesākusi neveiksmīgi un ar vienu uzvaru četros mačos pašlaik ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē. Nākamajā mačā "Barons" otrdien izbraukumā spēkosies ar Jelgavas "Zemgale" komandu, kura pirmajos sešos mačos izcīnījusi trīs uzvaras un kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

LETA