foto: Caters News Agency
Pasauli sajūsmina indiešu skaistule, kuru no 3 gadu vecuma apsmēja visi
2018. gada 5. jūlijs, 13:09

Pasauli sajūsmina indiešu skaistule, kuru no 3 gadu vecuma apsmēja visi

Jauns.lv

23 gadus vecā indiete Renē Kudžura visus savus pusaudžu gadus tika apsmieta pārlieku tumšās ādas krāsas dēļ, tomēr tagad, kamēr viņas pāridarītāji velk savus garlaicīgos mūžus, jaunā sieviete kļuvusi par pieprasītu modeli un pasaulē apspriestu barbadosiešu popzvaigznes Riannas līdzinieci. 

foto: Caters News Agency

Indijas mediji vēstī, ka laikā, kad Renē bija trīs gadi, viņa savā skolā piedalījās kādā kleitu konkursā, kur bija pārģērbusies par feju. Tikko meitenīte iznāca uz skatuves, no zāles atskanēja izsmejoši saucieni: "Skat, skat! Melna feja!", pēc kā klātesošos pāršalca smiekli. Renē tikmēr stāvēja uz skatuves un šņukstēja. Nu 20 gadus vēlāk viņa nevar atkauties no faniem un selfiju gribētājiem. 

foto: Caters News Agency

Viņa gan aizvien nav aizmirsusi savas sāpes bērnībā, taču tagad uz to raugās vieglāk, sak, jā, pastāv arī tumšākas fejas. 

Renē nāk no Čhatīsgarhas štata un nupat uzsākusi savas modeļu gaitas, tomēr noraidījuma sajūta vijusies cauri visai viņas dzīvei, jo Indijas modeļu industrija, kur cieņā ir gaiša ādas krāsa, viņu īsti nepieņēma. 

foto: Caters News Agency

Katru reizi, kad viņai bija kāds darbiņš, fotogrāfi un stilisti lūdza viņu nogrimēt gaišāku, kā arī ādas toni pielabot fotošopā. 

Tomēr viena atklāsme, kas nāca kā zibens no skaidrām debesīm, pavēra Renē daudzas durvis - par labu argumentu kalpoja fakts, ka viņa līdzīga Riannai. Tas ļāva pārliecināt šaubīgos klientus. "Neviens nevar noliegt, ka Rianna ir skaista. Tas nāca man par labu. Tiem, kas sauca mani par neglītu, jāņem savi vārdi atpakaļ," saka skaistule. 


 

Tēmas