Padomi pārgurušam darbaholiķim jeb  kāpēc vīrietim vērts iet uz skaistuma salonu
Arī vīrieši novērtēs mūsdienu salonu piedāvātās skaistuma un veselības procedūras - ne vien manikīru un apmatojuma likvidēšanu, bet arī maskas, masāžas vai, piemēram, ietīšanu Nāves jūras dubļos.
2017. gada 22. janvāris, 10:59

Padomi pārgurušam darbaholiķim jeb kāpēc vīrietim vērts iet uz skaistuma salonu

Jauns.lv

Skaistuma salonu apmeklēšana sen vairs nav tikai sieviešu privilēģija. Vīrietim, kurš apgrozās sabiedrībā, kurš darbojas biznesā un kuram ir publiski jāuzstājas, ir pienācīgi jāizskatās. "Nevar smalkā uzvalkā, bet ar nekoptu seju cerēt, ka viņam noticēs," saka kosmetoloģe. Turklāt nedrīkst aizmirst, ka relaksējošas procedūras gluži tāpat kā fiziskas aktivitātes rada pamatīgu enerģijas pieplūdumu.

“Ja ļoti noguris vīrietis darbaholiķis, pamanījis izkārtni, ienāks salonā un teiks – esmu pārguris, gandrīz pie gala, varu te dzīvoties kaut vai visu dienu, dariet, ko gribat, – ko jūs viņam piedāvāsiet?” žurnāls "100 Labi Padomi" jautā kosmetoloģei Judītei Volkovai.

“Pirmkārt, dermio care maisu. Tā ir skābekļa jonu terapija. Ķermenim tiek uzklāts elektrogels, vīrieti ievieto līdz viduklim maisā, kurā aparāts pūš augstas koncentrācijas negatīvos jonus. Notiek strauja jonu apmaiņa. Tas nozīmē, ka tiek ļoti aktīvi attīrītas un uzlādētas šūnas. Var teikt, mēs pagriežam atpakaļ bioloģisko pulksteni.” – “Maiss, ar kura palīdzību var apturēt bioloģisko pulksteni?” brīnos, lūkodamās apkārt pēc brīnumainā maisa, kas līdz šim mūsu sarunā netika pieminēts.

“Jāteic, ka visi šie aparāti ir saistīti, tāpēc jau mēs esam centrs. Ja mūsu klients, piemēram, būs saguris un vajadzēs “tikt atpakaļ” formā, jāsāk ar dermio care maisu. Kamēr viņš, tā sacīt, ir maisā, varam darboties ar seju. Ja viņam nav laika, varam pieaicināt manikīra meistaru. Pēc pusstundas mēs viņu izņemsim no maisa un uzliksim uz sejas speciālu kupolu (dermio top head), negatīvie joni tiks pūsti uz sejas, viņš tos ieelpos, tie nonāks plaušās, smadzenēs, visā organismā. Tas uzlabo un atjauno ādu. Šī procedūra ļoti labi palīdz arī tad, ja ir iesnas, bronhiālā astma, klepus.” Ko tālāk? “Ja vēlas relaksējošas procedūras, piedāvājam masāžu un ietīšanu Nāves jūras dubļos, tikmēr baudot galvas masāžu un sejas masku. Ja kungs vairāk grib pievērst uzmanību nevis relaksācijai, bet veselībai, piedāvāsim kapsulu. Tas ir ļoti labs tandēms – dermio care maiss plus kapsula. Pavadot šeit aptuveni trīs stundas, pārpūlējies kungs varēs lieliski relaksēties un atgūt labu pašsajūtu,” domā Volkovas kundze.

Turpina kosmetoloģe Irēna Kermena. “Ir vīrieši, kuri nemūžam nenāks uz salonu un neinteresēsies par iespējām, uzskatot, ka tās ir sieviešu būšanas. Tomēr pilsētas vīrietim, kurš apgrozās sabiedrībā, darbojas biznesā, kuram jāuzstājas, jābūt visām ekstrām. Nevar smalkā uzvalkā, bet ar nekoptu seju cerēt, ka viņam noticēs. Krunkas nebūtu tā lielākā nelaime. Ja āda ir veselīga, viņš jau šķiet kopts. Tas ir tāpat kā ar zobiem – ja kaut kā trūkst, visi to redz un domā – kāds viņš nevīžīgs...”

Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock

Tēmas