Jaunākā apakšveļas tendence – biksītes ar "krūšturi" dibenam. FOTO
Bubble Bodywear koriģējošā veļa.
2014. gada 28. februāris, 14:51

Jaunākā apakšveļas tendence – biksītes ar "krūšturi" dibenam. FOTO

Jauns.lv

Pateicoties tādām seksīgām sievietēm kā Dženifera Lopesa un Kima Kardašjana, modē nākuši formīgi un apjomīgi dibeni. Ko darīt sievietēm, kuras daba nav ar tādu apveltījusi? Tieši viņām izgudrots tā saucamais "krūšturis" dibenam!

90.gados zīmols Wonderbra radīja apvērsumu sieviešu pasaulē ar push-up krūšturiem, kas mazu krūšu īpašniecēm ļāva iegūt kārdinošas aprises. Tagad ko līdzīgu cenšas izdarīt kompānija Bubble Bodywear, kas ieviesusi „krūšturi” dibenam. Tā ir koriģējoša apakšveļa, kas sola pacelt sēžamvietas apaļumus un ar īpašu polsteru palīdzību piešķirt tiem skaistāku formu. Zīmola mājaslapā lovemybubbles.com atrodami vairāki modeļi, kas vienlaikus arī padara vizuāli slaidāku vēderu vai augšstilbus.

Veļa padarīs figūru skaistāku, taču to droši vien labāk nevilkt uz randiņu, kam iecerēts romantisks noslēgums – vīrieši varētu nesaprast! Skaists dibens ir mūsdienu sekssimbolu svarīgākais atribūts. Tāpēc vairākas mūsdienu zvaigznes izšķīrušās par labu plastiskās ķirurģijas procedūrām, kas sola viņu apaļumus izcelt vēl vairāk. Populārākie ir dibena implanti, kas pēcpusei piešķir papildus apjomu.Retā slavenība atzīst, ka gūlusies zem skalpeļa, lai iegūtu formīgāku sēžamvietu. Tāpēc tabloīdu žurnālistiem atliek vien minēt, vai viņu apaļumi ir iegūti ar sporta, ķirurga vai labas koriģējošās apakšveļas palīdzību.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press.