Kāpēc vīriešiem iepazīšanās internetā beidzas ar neveiksmi? Tipiskākās kļūdas
Fotogrāfijas - tas ir pirmais, kam pievērš uzmanību cilvēki, kuri meklē komunikāciju un iepazīšanos ar citiem interneta vidē. Fotogrāfiju izvēlei jāveltī īpaša uzmanība, taču ne visi to saprot.
Attiecības
2014. gada 8. oktobris, 07:15

Kāpēc vīriešiem iepazīšanās internetā beidzas ar neveiksmi? Tipiskākās kļūdas

Jauns.lv

Iepazīšanās internetā pēdējos gados kļuvusi gana populāra - ērta, jo to var darīt jebkurā laikā un vietā, uzreiz neprasa būt perfektam. Vari sēdēt vannas halātā un stāstīt par sevi, ka esi mazajā, melnajā vakarkleitiņā vai "Boss" uzvalkā... Daudziem pāriem pēc iepazīšanās internetā izveidojas ilgstošas attiecības, un daudzi arī nonākuši līdz laulības ostai. Bet viss tomēr nav tik vienkārši, arī šajā vidē jābūt savā ziņā profesionālim, lai gūtu panākumus. Mēģināsim noskaidrot, kāpēc vīriešiem šāda iepazīšanās var beigties ar sakāvi jeb bez gaidītajiem rezultātiem.

1. Nepareiza iepazīšanās portāla izvēle

Tā ir pirmā kļūda, kas var maksāt daudz tava laika. Internetā ir tik daudz iepazīšanās portālu, kuros speciāli tiek radītas sieviešu anketas, lai pievērstu vīriešu uzmanību. Vīrieši "iekrīt" tādos tīklos, izmet ēsmu, bet patiesībā pazaudē savu dārgo laiku vai pat naudu.

2. No vīrieša puses nav nekādas iniciatīvas

Šeit, tāpat kā reālajā dzīvē, meitenes/sievietes no vīrieša vēlas sagaidīt pirmo soli, lai iepazītos. taču ļoti bieži šis pirmais solis sākas bez entuziasma, bez patiesas vēlmes komunicēt, bet tieši ar to tikai arī var "notvert" iepazīšanos. Tieši no vīrieša jānāk pirmajai iniciatīvai sākt sarunu un turpināt to jau augstākos līmeņos. Sieviešu dzimuma pārstāves pēc dabas ir komunikablākas par vīriešiem, komunikācija - tā ir sieviešu stihija, tikai nepieciešams iemesls sarunai.

3. Pārāk gari vēstījumi

Visiem vīriešu vēstījumiem potenciālajai partnerei jābūt īsiem, lakoniskiem un oriģināliem. No gariem vēstījumiem labāk izvairīties, vismaz iepazīšanās sākumstadijā. Komunicē tā, lai uz tavu vienu līdz diviem vēstījumiem, sieviete atbildētu ar to pašu. Ja tu sāksi viņai sūtīt par daudz un garus, ilgi lasāmus ziņojumus, viņa piekusīs tos lasīt un kur nu vēl uz visiem tiem atbildēt.

4. Garlaicīga sižeta līnija sievietei sūtītajās vēstulēs

Sievietēm, kas reģistrējušās un sērfo pa iepazīšanās portāliem, dienā pienāk daudz ziņojumu. Visbiežāk, šie vēstījumi ir ar neoriģinālām frāzēm: "Sveika, kā iet?", "Sveika, tu labi izskaties, varam iepazīties?", "Sveiki, ko dari?". Daiļā dzimuma pārstāves tā piekūst, saņemot vienus un to pašus jautājumus, ka desmito šāda tipa vēstuli vispār nolemj ignorēt.

5.Slikts profils

Sieviete, aplūkojot vīrieša profilu, nereti saskata tajā nepārliecinātību. Veidojot profilu, daudzi vīrieši mēdz žēloties par savu dzīvi, raksta tajā daudz negatīvas informācijas. Profils patiesībā spēlē galveno lomu, lai piesaistītu pretējā dzimuma pārstāves, nevis, lai atgrūstu.

6. Neatbilstošas fotogrāfijas

Fotogrāfijas - tas ir pirmais, kam pievērš uzmanību cilvēki, kuri meklē komunikāciju un iepazīšanos ar citiem interneta vidē. Fotogrāfiju izvēlei jāveltī īpaša uzmanība, taču ne visi to saprot. Tiesa, vīrieši nav tik kautrīgi par savu ārieni, kā sievietes.

7. Nepatiesa informācija

Daži vīrieši izmanto interneta vidi, lai slēptu savus trūkumus. Visa melīgā informācija, kas pasniegta sākotnējās komunikācijas laikā, agrāk vai vēlāk tāpat nāks gaismā.

8. Vīrietis nelasa potenciālās partneres profilu

Ļoti bieži tieši izraudzītās sievietes profilā atrodamas atslēgas, ar kurām atslēgt iepazīšanos ar viņu. Viņas pašas nereti izveido profilu, kas ir kā atvērta grāmata, lai tiktos ar vīriešiem. Tur var atrast informāciju, par kādām tēmām ar viņu varētu sarunāties, taču vīrieši mēdz būt tik neuzmanīgi, ka šo netiešo vēstījumu nepamana un atkal kļūdās.

 

9. Gramatikas kļūdas vēstījumos

Dažas sievietes vienkārši nevar ciest, ja viņām adresētos ziņojumos atrodama virkne gramatikas kļūdu. Sievietes uzreiz izsvītro šādus vīriešus no iespējamo kandidātu loka.

10. Nespēja spert nākamo soli un doties uz tikšanos

Brīdī, kad būtu jāpieliek punkts sarakstei internetā un jāpāriet nākamajā līmenī jeb jātiekas klātienē, vīrietis turpina komunicēt tiešsaistē. Īstenībā, iepazīšanās portāli domāti, lai sniegtu cilvēkiem iespēju atrast vienam otru, nedaudz iepazīt un turpināt attiecības reālajā dzīvē, nevis virtuālajā.

Mammamuntetiem.lv; pēc ārzemju mediju materiāliem / Foto: Shutterstock