foto: Instagram
Neiedomājama traģēdija Lielbritānijā - puiša acu priekšā iet bojā viņa meitene
29 gadus vecā Hanna Lova bija pieredzējusi alpīniste.
Attiecības
2019. gada 6. novembris, 11:04

Neiedomājama traģēdija Lielbritānijā - puiša acu priekšā iet bojā viņa meitene

Jauns.lv

Hanna Lova un Ādams Stenevejs jau vairāk nekā gadu īrēja kopīgu mājokli. Pāris bija nolēmis, ka viņu attiecībām vajadzētu pāriet jaunā līmenī. Britu mīlnieki pirka savu māju un gatavojās atzīmēt puiša 30 gadu jubileju. Diemžēl plāniem nebija lemts piepildīties, vēsta "Mirror".

29 gadus vecā Hanna Lova bija pieredzējusi alpīniste, kura arī savu draugu iepazīstināja ar kāpšanu kalnos. Tomēr šis bīstamais hobijs šķīra viņus uz visiem laikiem.

foto: Instagram
29 gadus vecā Hanna Lova bija pieredzējusi alpīniste.

Hanna ar māsu, māti un draugu devās piknikā uz Pīka apgabala kalniem, kas atrodas Dārbišīras grāfistē. Sasnieguši vēlamo virsotni, mīlnieki vēlējās uz nelielu brīdi palikt vieni, lai pārrunātu nākotnes plānus. Kad viņi grasījās doties atpakaļ pie ģimenes meitene paklupa un pārbiedētais Ādams steidzās saķert viņu aiz somas. Diemžēl puisis to nepaspēja izdarīt un mīļotā meitene viņa acu priekšā nogāzās no 18 metru augstuma, piezemējoties ūdenskrituma pakājē.

Alpīnistu pāris Hanna Lova un Ādams Stenevejs

Hanna Lova un Ādams Stenevejs jau vairāk nekā gadu īrēja kopīgu mājokli. Pāris bija nolēmis, ka viņu attiecībām vajadzētu pāriet ...

gallery icon


"Mēs bijām ļoti laimīgi, jo rīt ir mana dzimšanas diena, man paliks 30, un mēs pirkām savu pirmo māju. Pēc dažām minūtēm mēs gatavojāmies doties prom. Hanna pagriezās un zaudēja līdzsvaru. Es stiepos, lai saķertu viņu, bet nepaspēju, un viņa nokrita," atceras Ādams Stenevejs.

foto: Instagram
Ādams Stenevejs nepaspēja izglābt savu mīļoto.

Puisis ar ģimeni nespēja nokļūt pie Hannas, bet, kad notikuma vietā ieradās glābēji, meitene jau bija mirusi. Hanna bija guvusi smagu galvas traumu. Policija veica izmeklēšanu un apstiprināja, ka meitene gājusi bojā nelaimes gadījumā.

"Vārdiem nevar aprakstīt tās sāpes, kuras es izciešu. Es mīlēšu tevi mūžīgi, dusi mierā, mīļā, līdz mēs atkal tiksimies," Ādams.

View this post on Instagram

Moody monday 🌏

A post shared by Adam Stanaway (@adamstanaway) on