foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 20. marts
Cita pasaule
2019. gada 20. marts, 04:37

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 20. marts

Jauns.lv

Galvu augšā!

AUNS

Iespēju kaut kur nepaspēt netrūks. Kad esi apjucis vai izdarījis kaut ko aplam, izslēdz emocijas un pēc iespējas mierīgāk apdomā savas izredzes izkļūt no nepatīkamās situācijas. Iesākto pabeidz un tikai tad ķeries pie kaut kā jauna.

VĒRSIS

Mobilizē radošos spēkus. Paraugoties uz dzīvi optimistiskāk, būs vieglāk tikt vaļā no emocionāliem pārdzīvojumiem un nonākt pie vērtīgām garīgām atziņām. Mīlētājiem šī ir lieliska diena savas attiecības pieteikt oficiālai nostiprināšanai.

DVĪŅI

Enerģijas visapkārt vairs nebūs kā rāmi ūdeņi, kādos tu, visticamāk, jūties vislabāk. Lai izvairītos no pārliekas spriedzes, atrodi laiku absolūtai vienatnei, rimtai pastaigai vai meditācijai. Slikts brīdis kalt plānus par laulībām vai jaunu attiecību uzsākšanu.

VĒZIS

Šodien droši ieliec pamatu jauniem sākumiem. Lielākoties profesionālā, ne privātā jomā. Personiskās attiecības var šķist nokaitētas, taču visi pārpratumi drīz atrisināsies. Negaidi pateicības no citiem, esi tas cilvēks, kas sper pirmo soli pretī.

LAUVA

Laba diena, lai veiktu lielus pirkumus. Rīta pusē ieklausies informācijā, kas nāk gluži kā no nekurienes - tā būs tava stiprā intuīcija, kas var vēstīt par ko būtisku. Šodiena piemērota attiecību un sadarbības jautājumu risināšanai .

JAUNAVA

Salabo attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem kopš pagājušās nedēļas attiecības ir nedaudz saspringtas. Piedošana, atvainošanās un jauns sākums - šīs dienas svarīgākie aspekti. Sievietes var sajust milzīgas alkas pēc romantikas dzīvē

SVARI

Šobrīd var gadīties ļauties romānam, kas kopumā neko nopietnu nesola. Ja jūti simpātijas pret darba kolēģi, ļauj tām vēl mazliet "uzbriedināties", nekādas straujas kustības mīlas frontē šodien nudien nav ieteicamas.

SKORPIONS

Shēmojot un blēdoties pastāv iespēja tikt pieķertam ne pārāk godīgās darbībās. Riskantas attiecības, spontāni lēmumi, negausība naudas tēriņos un tamlīdzīgi. Kopumā šī ir "galējību diena", tāpēc rūpīgi apdomā sekas visam, ko dari.

STRĒLNIEKS

Nopietniem dzīves soļiem šis nav piemērotākais laiks; pagaidi līdz aprīļa vidum, pirms veic tiešām būtiskus lēmumus. Vari just grūtības atrast balansu starp vēlamo un realitāti. Centieni par visām varītēm ietekmēt procesus, kuros lielāka teikšana ir citām personām, var rezultēties slikti.

MEŽĀZIS

Dari savu darāmo, un citu pienākumus atstāj viņu pārziņā. Taču šī ir laba diena, lai sāktu, piemēram, pārvākšanos uz citu dzīvesvietu vai labāk iekārtot esošo, - lieliska gaumes izjūta. Ja brīvdienās tevi piemeklēja panīkuma sajūta, tad šodien gaidi uzrāvienu.

ŪDENSVĪRS

Balstoties uz iepriekš paveikto, tev būs pamats lepoties ar sevi, un arī apkārtējie pamanīs Jaunavas "noderīgumu". Pievakarē jāuzmanās no negaidītiem tēriņiem, ko vari veikt ilūzijās un neapdomīgumā. Pievērs uzmanību veselībai.

ZIVIS

Šodien, nokļūstot pavisam nepazīstamā vietā un vidē, var atrast savu nākamo aizraušanos. Tas var arī nebūt cilvēks, bet gan nodarbošanās, kas var pāraugt hobijā uz visu mūžu. Eksperimentiem piemērota diena.