"Mašīna saskrāpēta, arī pa bedrēm pabraucām" – šovā "Uzmanību! Mana sieva pie stūres" sieva apskādē vīra loloto auto. FOTO
2016. gada 4. novembris, 11:27

"Mašīna saskrāpēta, arī pa bedrēm pabraucām" – šovā "Uzmanību! Mana sieva pie stūres" sieva apskādē vīra loloto auto. FOTO

Jauns.lv

„STV Pirmā!” attiecību šova “Uzmanību! Mana sieva pie stūres” otrajā sērijā savas braukšanas iemaņas pilnveidoja un ar vīra atbalstu pie stūres sēdās ogrēniete Elīna Zīle, rīdziniece Evita Šīre un Evija Purne no Augšlīgatnes.

Dāmām ar auto vadīšanu gāja visādi un ne reizi vien tika “pēc pilnas programmas” izbaudītas asās Latvijas ceļu bedres, ar automašīnu aizķerti koku zari vai nogāzti parkošanās konusi. Turpretim vīru nervi bija nospriegoti līdz baltkvēlei, skatītājus brīžiem mudinot aizdomāties – kas kungiem ir svarīgāks – sievu drošība vai tas, lai netiktu nodarīta skāde tik lolotajai automašīnai.

Kas svarīgāks – sieva vai auto?

Šovā “Uzmanību! Mana sieva pie stūres!” kā pirmie pie stūres sēdās Zīļu ģimene no Ogres. Aigars ir ugunsdzēsējs, bet bārmene Elīna šobrīd atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā. Abi satikās uz kruīza kuģa un ir kopā jau piecus gadus. Pāris neslēpj, ka ir radikāli atšķirīgi un lielākie strīdi ģimenē rodas tieši par naudas tērēšanu. Aigars krājis kapeiku pie kapeikas, lai iegādātos auto, bet Elīna turpretim mīl dzīvot viegli. Ģimenes auto ir Aigara lolojums, tāpēc vīra rūpes par tā drošību šova sērijā bija manāmas ik mirkli. Viņš nepārtraukti komentēja Elīnas braukšanas stilu, “stresoja” un “zāģēja” par katru laikus nepamanīto bedri vai koka zaru. “Viņam liekas, ka jāapbrauc katra bedre un zars. Es nevaru to izdarīt. Nokārtošu tiesības un braukšu viena pati!” tā pēc pirmās mācību stundas vīra vadībā atklāja Elīna.

Vīru nekas nespēj izsist no līdzsvara

Kā otrie ielās izbrauca Evija un Māris Purņi, kuri kopā ir jau vairāk nekā 8 gadus. Viņa ir jaunā māmiņa, bet viņš – IT speciālists un grupas “Inkognito” basģitārists. Mīlestība, kas virmo abu starpā bija jūtama arī šova laikā – lai ko Evija teiktu vai darītu, vīrs viņu atbalstīja ar tik sirsnīgo: „Jā, mīļā. Labi, mīļā!” Pat tad, kad Evija sajauca ātrumus, iebrauca pretējā joslā, gandrīz uzbrauca uz apmales vai pārāk strauji nobremzēja, mīļotais turpināja smaidīt un spriedzes pilnos mirkļus uzņēma ar vīrišķīgu savaldību.

Uzmanību! Blondīne pie stūres!

Trešais pāris, ko iepazinām šova “Uzmanību! Mana sieva pie stūres” sērijā, ir Evita Šīre un Aivars Reisons. Abi kopā ir aptuveni divus gadus un ir īsti dzīves baudītāji. Košā Evita pie stūres uzvedās kā tipiska blondīne – pūta košļājamās gumijas burbuļus, spalgi spiedza un skaļi smējās, kā arī ar īpašu vieglprātību izturējās pret ceļa zīmēm un satiksmes noteikumiem.

Turpretim viņas dzīvesbiedrs, kurš sievai bija uzticējis vadīt savu darba auto, bija pārsteidzoši savaldīgs. Pat tad, kad Evita brauca īpaši “saraustīti” un strauji piebremzēja pārāk tuvu krūmiem, jo dāmai pēkšņi savajadzējās uz tualeti, viņš vien pasmaidīja un iztika bez liekiem pārmetumiem.


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes