Magone Burka ceļojumā pieņēma Venta bildinājumu, bet cierēja uz Dagni! VIDEO
Ventis tik ļoti bija ieskatījies Magonē, ka jau ceļojuma pirmajās dienās bija gatavs viņu bildināt dot saderināšanās gredzenu. Pēc minstināšanās Magone atbildēja ar „jā”.
2013. gada 13. decembris, 21:51

Magone Burka ceļojumā pieņēma Venta bildinājumu, bet cierēja uz Dagni! VIDEO

Jauns.lv

TV šovs „Saimnieks meklē sievu” pamazām finišē, bet atklājas arvien jauni dalībnieku dzīves līkloči. Raidījumā atklājas arī Magones nodomi saistībā ar Venti un pārējo pāru savstarpējās attiecības.

Ceļojumos brauca visi pieci šova pāri. Kruīza ceļojumā pa Vidusjūru devās Magone Burka ar Venti, moteļa īpašnieks Dagnis ar Inesi, uz Azerbaidžānu lidoja puķkopis Jānis ar Ingūnu, bet brīvdienas Lietuvā pavadīja ugunsdzēsējs Ingus ar Agnesi un okartietis Mārtiņš Jātnieks ar Sabīni.

Visvētrainākais ceļojums izdevās Magonei ar Venti. Viņi gan strīdējās, gan salaba, turklāt Ventis vēl mīļoto bildināja vairāku desmitu kruīza kuģa apmeklētāju vidū. Brīdī, kad abi atpūtās uz kuģa klāja, Ventis metās ceļos un lūdza Magoni kļūt par viņa sievu. Magone ilgi vairījās sniegt atbildi, taču galu galā atbildēja ar „jā”, par ko Ventis bija ļoti priecīgs. Tiesa, vēlāk izrādījās, ka Magone bildinājumam piekritusi vien Venta dēļ, jo baidījusies, ka viņš ko pārgalvīgu nesadara. Magone arī atklāja, ka acu skatu piesaistījis cits saimnieks – Dagnis Darģis, jo viņš esot „cita līmeņa”. Arī viņas mamma jau teikusi, ka Ventis Magonei esot par prastu. Magone nevairījās Dagni izsaukt uz sarunu, izprašņāja saimnieku par simpātijām pret Inesi un piebilda, ka katrā brīdī var viņai zvanīt, nākšot glābt. Zināms, ka Magone ir otrā bērna gaidībās, un pāris kopā vairāk nedzīvo, tomēr kas īsti noticis abu vidū, tiks rādīts nākamajā nedēļā.

Tikmēr Jānis ar Ingūnu labi pavadīja laiku kopā, bet kopā kā pāris gan viņi nebūšot. Līdzīgi ir ar šova zvaigzni Mārtiņu Jātnieku un Sabīni – ceļojuma laikā abi nevarēja atrast kopīgu valodu. Bet pāriem: Dagnim un Inesei, Ingum un Agnesei simpātijas turpināja plaukt arī ceļojojuma laikā.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” pāri dodas ceļojumos

„Saimnieks meklēs sievu” 2. sezonas dalībnieki

gallery icon

Magones Burkas randiņš ūdens atrakciju parkā

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņemums no video, publicitātes