Kanjes Vesta dizainētās kedas pārdod par 7500 dolāriem! FOTO
Kanje Vests un viņa mīļotā sieviete Kima Kardašjana.
Slavenības
2014. gada 10. februāris, 18:10

Kanjes Vesta dizainētās kedas pārdod par 7500 dolāriem! FOTO

Jauns.lv

Jau kopš pērnā gada oktobra repera Kanjes Vesta (36) fani ar nepacietību gaidīja, kad beidzot pārdošanā nonāks viņa dizainētās sarkanās kedas, ko mūziķis izstrādājis kopā ar zīmolu „Nike”.

Kanjes Vesta dizainētajiem sporta apaviem dots nosaukums „Nike Air Yeezy II Red October”. Pirmo reizi mūziķa fani tos varēja aplūkot jau aizvadītā gada maijā, kad attēlu ar apaviem savā „Instagram” blogā bija ievietojusi Vesta mīļotā sieviete – amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana. 245 dolāru vērtajām kediņām vajadzēja nonākt pārdošanā 2013. gadā oktobrī, taču tirdzniecība aizkavējās uz nenoteiktu laiku, šādi saērcinot dizaineri Kanje Vestu.

Aizvadītajā svētdienā „Nike” pārstāvji ievietoja sarkanās kedas „online” pārdošanā, par to iepriekš nebrīdinot potenciālos pircējus un mūziķa fanus. Bija nepieciešamas tikai 11 minūtes, lai kāds tās nopirktu. Jāteic, ka tikpat ātri apavi parādījušies pārdošanā arī slavenajā eBay... Tagad to cena sasniegusi jau 7500 dolāru!

Pērn Kanje Vests sarkanajās kedās uzstājās vairākos no saviem koncertiem, šādi faniem reklamējot apavu pārīti, ko arī viņiem vajadzētu iegādāties.

Lai gan Vesta apavi eBay lapās jau sasnieguši 7500 dolāru atzīmi, mūziķim vēl tāls ceļš mērojams, lai ierindotos „dārgāko kedu dizaineru slavas zālē”. Leģendārā basketbolista Maikla Džordana sporta apavi „Air Jordan 1” ar viņa personīgi rakstītu autogrāfu, izsolē pārdoti par 60 000 dolāru.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, eBay