Hercogiene Ketrīna sāk rotāties ar karalienes dārglietām! FOTO
Dodoties uz labdarības pasākumu Nacionālajā portretu galerijā, Londonā hercogiene Ketrīna bija greznojusies ar briljantu kaklarotu no karalienes Elizabetes II personīgās dārglietu kolekcijas.
Slavenības
2014. gada 16. februāris, 15:58

Hercogiene Ketrīna sāk rotāties ar karalienes dārglietām! FOTO

Jauns.lv

Šarmantā Kembridžas hercogiene Ketrīna otrdienas vakarā apmeklēja labdarības pasākumu Londonā. Prinča Viljama sieva kā allaž žilbināja ar savu izsmalcināto stilu, bet atšķirībā no citām reizēm, bija greznojusies ar nenovērtējami dārgu kaklarotu.

Pirmo šā gada oficiālo pasākumu kā patronese hercogiene Ketrīna apmeklēja tērpusies pusnakts zilā „Jenny Packham” vakartērpā, bet greznojusies bija ar nenovērtējami dārgu kaklarotu, ko viņai šim vakaram no savas personīgās kolekcijas aizdevusi Viņas majestāte Anglijas karaliene Elizabete II. Šo izsmalcināto briljantu kaklarotu karaliene saņēma dāvanā savā kāzu dienā 1947. gada novembrī.

Atgādināsim, ka februāra sākumā karaļnama korespondente apstiprināja, ka Viņas Majestāte izteikusi dažus padomus, kā viņas mazdēla sievai būtu jāģērbjas gaidāmās vizītes laikā Austrālijā šā gada aprīlī. Pirmkārt Ketrīnas svārkiem būs jābūt garākiem! Otrkārt Ketrīna mudināta biežāk rotāties ar karaļnama īpašumā esošajām tiārām un dārglietām no karalienes un viņas mātes privātajām kolekcijām. Šo pārmaiņu mērķis esot radīt Ketrīnai „nebijuši karalisku tēlu”.

Pērnā gada oktobrī Ketrīna pasākuma apmeklējumam bija izvēlējusies garu krēmkrāsas vakartērpu no dizaineru kolekcijas un tam pieskaņojusi elegantu kaklarotu. Taču tā nebija no īstiem briljantiem vai īstiem kristāliem, un iegādāta par pasakainu naudas summu. Ketrīna kaklarotu bija izvēlējusies kādā no tīkla „Zara” veikaliem un par to samaksājusi nieka 19.99 sterliņu mārciņu (24 eiro).

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press