Zeķubikses ar sandalēm! Viktorija Bekhema ievieš jaunu modi! FOTO
Jaunākā mode – Viktorija Bekhema drosmīgi kombinē vasarīgas kurpītes ar biezajām necaurspīdīgajām zeķubiksēm.
Slavenības
2014. gada 11. marts, 06:44

Zeķubikses ar sandalēm! Viktorija Bekhema ievieš jaunu modi! FOTO

Jauns.lv

Dizienere un stila ikona Viktorija Bekhema (39) nesen Parīzē nodemonstrējusi jaunāko modes tendenci.

Viktorija bija devusies uz Francijas galvaspilsētu, lai piedalītos prezentācijas pasākumā, kas tika rīkots universālveikalā „Printemps”. Jaunāko modes tendenču diktētāja par godu šim pasākumam bija ģērbusies sava zīmola „Victoria Beckham” darinātā tērpā.

Daudziem parastiem apmeklētājiem šķita neparasti, ka stila ikona misis Bekhema uzvilkusi pelēkas biezās zeķubikses un pie tām pieskaņojusi 558 eiro vērtās zīmola „Manolo Blahnik” vasaras kurpītes ar vaļējiem purngaliem. Pirmajā brīdī šāda kombinācija šķiet modes tabu, taču nav tiesa. Jau labu brīdi arī modes dāma, seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sāra Džesika Pārkere staigā „vasaras” sandalītēs, ko saskaņojusi ar „ziemas” zeķubiksēm.

Romantikas apvītajā pilsētā Parīzē Viktorija bija ieradusies kopā ar vīru, bijušo futbolistu Deividu Bekhemu. Pāris kopā manīts arī „Gare du Nord” stacijā, kur devās uz „Eurostar” vilcienu, kas viņus aizvizinātu atpakaļ uz Londonu. Deivids rokās nesa „Louis Vuitton” somu, savukārt Viktorija ceļoja bez lielas bagāžas – uz elkoņa viņa nesa somu no pašas izdotās aksesuāru līnijas „Victoria Beckham”. Arī tērpusies viņa bija no matu galiņiem līdz papēžiem savas līnijas izstrādājumos: mētelī, džinsos un džemperītī. Acis Viktorija bija paslēpusi aiz saulesbrillēm, ko arī darinājis viņas zīmols. Vienīgi kājās stila ikona bija apāvusi cita zīmola darinājumu – „Casadei” kurpītes. Vēl nesen intervijās Bekhema izteikusies, ka ļoti labprāt pievērstos arī savas apavu līnijas izveidei.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press