Parisa Hiltone nosmērējusies galīgi melna. Vannojas dubļos. FOTO
Dubļu vanna esot teju brīnumlīdzeklis ādai – padarot to maigāku un atjaunojot. To novērtējusi arī amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone (otrā no kreisās) ar draugiem.
Slavenības
2014. gada 4. septembris, 04:41

Parisa Hiltone nosmērējusies galīgi melna. Vannojas dubļos. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone (33) šobrīd ceļo pa pasauli un priecē atpūtniekus ar savu dīdžeja setu spēlēšanu. Kad darbiņš padarīts, laiks atjaunot spēkus un padomāt arī par ķermeņa labsajūtu.

Viesojoties Spānijai piederošajās Formenteras salā, bagātniece Hiltone izvēlējusies izdaudzinātās dubļu vannas, kas padarot ādu maigu un to atjaunojot. Parisa savā „Instagram” blogā ievietojusi vairākus attēlus, kur redzama „noķellējusies” ar dubļiem. Kopā ar sabiedrības dāmu fotogrāfijām iepozējuši arī viņas draugi Olīvija Totmena, Marks Kinasts un Maksimilians Raiss. Četrotne nobaudījusi avota ūdens un vulkānisko pelnu dubļu vannu. Ārstniecisko procedūru Hiltone apmeklēja melnbaltā viendaļīgajā peldkostīmā. Viņa bija vienīgā no četrotnes, kas ar dubļiem nebija apziedusi arī seju. Procedūras nobeigumā visi peldējās Vidusjūrā un mazgāja nost uzklātos dubļus.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram, All Over Press