Pamela Andersone un viņas vīrs žilbina Havaju salās. FOTO
Pamela Andersone ar vīru Riku Salomonu pilnu krūti bauda jauko laiku Havaju salās.
Slavenības
2015. gada 1. janvāris, 17:37

Pamela Andersone un viņas vīrs žilbina Havaju salās. FOTO

Jauns.lv

Deviņdesmito gadu seksbumba Pamela Andersone (47) ar vīru Riku Salomonu (47) par savu atpūtas vietu gadu mijā izvēlējušies Havaju salas, kur Pamela joprojām liek uz sevi atskatīties ne vienam vien vīriešu kārtas pārstāvim.

Pamela pludmalē demonstrē savu slaveno augumu melnā bikini, bet viņas pavadonis sabiedrības uzmanību piesaista ar sarkaniem peldšortiem un savu firmas zīmi – beisbola cepurīti. Skatoties kā abi balodīši atpūtā dūdo, šķiet neticami, ka vēl jūlijā viņi bija gatavi šķirties.

Šķiršanās iniciatore bija Pamela, kura, kā jau blondīne, mēnesi pēc notikušā tiesnesim lūdza atcelt savu lēmumu par laulības anulēšanu. Pamelas pārstāvis presei klāstīja, ka tā jau nav, ka Pamelas un Rika vidū nevalda mīla. Ar šķiršanos iespaidīgo krūšu saimniece vienkārši gribējusi vīram aizrādīt, lai viņš pārtrauc uzdzīvi un trakulīgo ballēšanos.

Riks slavenības statusu ieguva 2003. gadā, kad uzfilmēja un pārdeva pikantu video „Viena nakts ar Parisu”, kur galvenajā lomā bija viņa tā laika draugaļa Parisa Hiltone (33).


Kasjauns.lv/ Foto: All Over Press