Ir kāda būtiska karaliskās dzīves joma, kurā princis Džordžs krietni iepaliek no savas māsas princeses Šarlotes
foto: action press/ Vida Press
Princese Šarlote 2024. gada 14. jūlijā Vimbldonas čempionātā.
Slavenības

Ir kāda būtiska karaliskās dzīves joma, kurā princis Džordžs krietni iepaliek no savas māsas princeses Šarlotes

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Par spīti tam, ka princis Džordžs ir otrais rindā uz troni - pēc tēva, prinča Viljama un vectēva, karaļa Čārlza III -, sagaidāms, ka viņa jaunākā māsa Šarlote nopelnīs vairāk par viņu.

Ir kāda būtiska karaliskās dzīves joma, kurā princ...

Ja karaliskajiem bērniem tiktu noņemti tituli, Šarlote, visticamāk, būtu daudz turīgāka par brāli. Karaliskie bērni - vai viņu vecāki Keita Midltone un princis Viljams - tieši nesaņem kompensāciju par savu lomu karaļnamā. Tomēr, ja viņiem maksātu par publisku uzstāšanos un ietekmi, jaunā Šarlote nopelnītu daudz vairāk nekā Džordžs. Ja saskaitītu viņu iespējamos ienākumus no šiem notikumiem, gan princese Šarlote, gan princis Džordžs nopelnītu miljardus jau tā pārtikušajai ģimenei. Interesanti, ka par spīti tam, ka princis Džordžs ir otrais rindā uz troni - pēc tēva, prinča Viljama un vectēva, karaļa Čārlza III -, sagaidāms, ka viņa jaunākā māsa Šarlote nopelnīs vairāk. 

foto: CAMERA PRESS/Giles Anderson / Vida Press
Princese Šarlote.
Princese Šarlote.

Tiek lēsts, ka princeses Šarlotes neto vērtība varētu būt aptuveni 3,9 miljardi sterliņu mārciņu, pateicoties "Keitas Midltones efektam", liekot viņai apsteigt Riannas un Bejonsē bērnus, kā arī savu brāli. Keita, kas pazīstama ar klasisko stila izjūtu, būtiski ietekmē modes tendences. Daudzi tērpi, ko valkā Kembridžas hercogiene, izraisa pārdošanas apjomu pieaugumu, un tiek ziņots, ka britu zīmoli viņas modes izvēļu dēļ ik gadu nopelna aptuveni 1 miljardu sterliņu mārciņu.

foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Princis Džordžs ar mammu Ketrīnu un māsu Šarloti.
Princis Džordžs ar mammu Ketrīnu un māsu Šarloti.

Šarlote, kas tiek uzskatīta par nākotnes modes ikonu, varētu sekot mātes pēdās, un kļūstot vecākai, gūt ievērojamus ienākumus - ja viņa nebūtu monarhijas locekle. Pretstatā tam, vīriešu karaliskās modes izvēles nerosina tāda paša līmeņa patērētāju entuziasmu. Tiek apgalvots, ka, piemēram, prinča Džordža aptuvenā neto vērtība ir 2,8 miljardi sterliņu mārciņu. Taču nevajag uztraukties, viņš ir gana turīgs - tikai nākotnē, runājot par patērēšanu, iespējams, neietekmēs tik daudz cilvēku kā princese Šarlote, raksta "Mirror".