foto: BACKGRID/ Vida Press
Britu karaļnams kliedē baumas par sazvērestības teoriju, ka princese Ketrīna it kā atrodoties komā
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 1. marts, 06:31

Britu karaļnams kliedē baumas par sazvērestības teoriju, ka princese Ketrīna it kā atrodoties komā

Jauns.lv

Britu karaļnams informējis fanus par princeses Ketrīnas veselības stāvokli pēc šā gada janvārī viņai veiktās vēdera dobuma operācijas.

Velsas princesei Ketrīnai veiktā plānotā vēdera dobuma operācija fanu aprindās raisījusi virkni sazvērestības teoriju, kas saistītas ar viņas veselību.

Princese Ketrīna Dienvidkorejas prezidenta un viņa kundzes sagaidīšanas ceremonijā un valsts banketā Londonā

gallery icon
32

Kensingtonas pils informējusi britu karaliskās ģimenes fanus par nākamās karalienes veselību, norādot, ka Velsas princese atveseļojas savās mājās Adelaides kotedžā Vindzorā.

Sociālajos tīklos visplašāk bija izplatījusies sazvērestības teorija par to, ka princese atrodas komā. Šīs baumas sāka cirkulēt sociālajos medijos pēc tam, kad spāņu žurnāliste apgalvoja, ka nākamā Lielbritānijas karaliene esot “lielās briesmās” un ārsti cenšoties glābt viņas dzīvību.

Izdevums “The Times”, atsaucoties uz portālu "TheDailyBeast", vēsta, ka spāņu žurnāliste Konča Kalleja TV raidījumā apgalvojusi, ka Velsas princeses dzīvībai draud “lielas briesmas” un viņa atrodas mākslīgi izraisītā komā, sauktā arī par medikamentozo komu.

Tagad, kad princis Viljams negaidīti atteicies apmeklēt sava krusttēva Grieķijas karaļa Konstantīna piemiņas dievkalpojumu, atsaucoties uz “personiskiem” iemesliem, karaļnama fani izteikuši bažas par Ketrīnas veselību un soctīklos no jauna uzvirmojusi sazvērestības teorija par princeses atrašanos komā.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaliskās zirgu sacīkstes Askotā 2023. gadā

gallery icon
28

Ņemot vērā šīs bažas, Kensingtonas pils nākusi klajā ar paziņojumu, kurā teikts, ka “Velsas princesei, kura atgūstas pēc vēdera dobuma operācijas, joprojām klājas labi.”

Ketrīnas komanda izdevumam “Newsweek” norādījusi, ka apgalvojums par komas stāvokli ir “smieklīgs un to nav apstiprinājusi Kensingtonas pils”.

Jau iepriekš kāda no karaļnamam pietuvinātām personām bija noraidījusi baumas par komu un nosaukusi tās par “pilnīgām muļķībām” un “jau pašos pamatos pilnībā izdomātām”.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaļa Čārlza III otro kronēšanas ceremoniju Skotijā

gallery icon
29

Princese Ketrīna BAFTA ceremonijas vakarā 2023. gada 19. februārī

gallery icon
20