foto: ZUMAPRESS.com
Princis Harijs pirmo reizi publiski izsakās par karaļa Čārlza diagnozi
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
2024. gada 16. februāris, 17:50

Princis Harijs pirmo reizi publiski izsakās par karaļa Čārlza diagnozi

Jauns.lv

Saseksas hercogs princis Harijs, cik vien ātri bija iespējams, esot devies uz lidmašīnu, lai satiktu karali Čārlzu pēc tam, kad viņam tika noteikta diagnoze - vēzis, ASV televīzijai sacījis Harijs.

Princis Harijs telekanāla raidījumā “Good morning America” sacīja: ‘’Es ļoti mīlu savu ģimeni’’ un piekrita, ka ģimeni var satuvināt veselības problēmas. 

‘’Visās ģimenēs es to redzu ik dienu - to kopā sanākšanas spēku. Jebkura slimība satuvina ģimeni," sprieda Saseksas hercogs.

Princis Harijs apgalvo, ka biežāk brauks uz Lielbritāniju un apciemos ģimeni. "Es satikšu savu ģimeni, cik vien bieži tas būs iespējams," viņš apliecināja.

Jau ziņots, ka Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis. Tas nav prostatas vēzis, bet tika atklāts palielinātas prostatas ārstēšanas laikā, kas tika veikta nesen, atklāja Bekingemas pils, bet plašāku informāciju nesniedza.

75 gadus vecais monarhs sācis ārstēšanās kursu, paziņoja pils, piebilstot, ka Čārlzs III ir pozitīvi noskaņots par ārstēšanos un gaida atgriešanos pie savu pienākumu pildīšanas.