Riannai tik ļoti patīk bērni! Atrod kopīgu valodu ar Lopesas meitu. FOTO
Rianna apmeklējusi filmas „Home” pirmizrādes vakaru Losandželosā, kur viesojās arī latino dīva Dženifera Lopesa ar septiņus gadus veco meitu Emmi. Meitene plati smaidīja, kad popzvaigzne notupās viņai blakus, lai draudzīgi pačalotu.
Slavenības
2015. gada 25. marts, 05:28

Riannai tik ļoti patīk bērni! Atrod kopīgu valodu ar Lopesas meitu. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna (27) iemantojusi skandalozu slavu, pateicoties savam skatuves tēlam un vēlmei izrādīt sevi pikantos tērpos. Taču dvēselē mīt ļoti mīloša būtne, kura dievina bērnus. Reiz viņa būs lieliska mamma.

Pēc tam, kad pasaulē nāca popzvaigznes māsīcas Noelas Alstromas meita, tante Rianna nespēja mazuli izlaist no savām skavām. Viņa sociālajos tīklos publiskoja virkni attēlu, kur redzama kopā ar bērnu, auklējam un ucinām meitenīti. „Nevaru vien no viņas atrauties,” atzina Rianna.

Aizvadītajā mēnesī „Grammy” balvu vakarā Rianna jūsmoja par dziedātājas Bijonsē un viņas vīra repera Jay-Z trīs gadus veco meitiņu Blū Aiviju.

Savukārt pavisam nesen Rianna apmeklējusi filmas „Home” pirmizrādes vakaru Losandželosā, kur viesojās arī latino dīva Dženifera Lopesa ar septiņus gadus veco meitu Emmi. Arī ar šo mazo dāmu Rianna atrada kopīgu valodu. Emme plati smaidīja, kad popzvaigzne notupās viņai blakus, lai draudzīgi pačalotu. Dženifera Lopesa stāvēja blakus un smaidot noskatījās sarunā.

Atgādināsim, ka pirms diviem gadiem Rianna sociālajos tīklos publiskoja bildes, kurām pozēja kopā ar vēl kādu mazuli. Tā bija viņas bekvokālistes Kimberlijas Inces un latviešu režisora Mika Ozoliņa meita Eislija Meja, kura pasaulē nāca 2012. gada 3. septembrī. „Šodien beidzot esmu satikusi šo meiteni. Viņa ir unikāla! Un jā, uz viņas mazā vaiga ir manas lūpukrāsas nospiedums,” tā pēc Mika Ozoliņa ģimenes apciemojuma internetā rakstīja slavenā popzvaigzne.

Par to, ka bekvokālistes un Mika ģimenē būs bērns, sabiedrībai savulaik paziņoja tieši Rianna, publicējot abu mīlnieku foto.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press