Slavenības
2023. gada 8. februāris, 10:10

Kristaps Zutis šķiršanās gadījumā ir gatavs atdot mašīnu draudzenei

Jauns.lv

Kolorītais pārītis influencere Elīna Pakalna un bokseris Kristaps Zutis plašāku sabiedrības uzmanību šobrīd izpelnās, piedaloties realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", kurā televīzijas skatītājiem ir iespēja sekot līdzi viņu ikdienas gaitām.

Vienā no raidījuma sērijām abi mīlnieki devušies testa braucienā ar elektroauto, kura iegādi šobrīd apsver. Izmēģinājuma laikā abi apspriež visai interesantu tēmu - kam paliks mašīna, ja abi izšķirsies. Tāpat viņi prāto - ko Elīna darītu, ja Kristapam uz ielas uzbruktu?

Brauciena laikā pāris nonāk pie jautājuma, ko darīs ar mantām, ja abu kopdzīve beigtos ar šķiršanos. Kristapa draugs Mārtiņš viņam esot teicis, ka šķiršanās gadījumā lielākā daļa jāatstāj sievietei, lai viņai būtu vieglāk uzsākt dzīvi bez vīrieša blakus.

Kristaps šādu ierosinājumu atbalsta, Elīna ir patīkami pārsteigta, taču neslēpj, ka līdz galam tam nepiekrīt. Viņa atzīst, ka nav feministe, bet uzskata šādu rīcību mazliet par negodīgu. Kā piemēru min - ja abi ir sakrājuši naudu mašīnai, tad kopīgi tiek izlemts, kuram tā ir vairāk nepieciešama un noderīga, nevis uzreiz visu atdot sievietei. Tas esot jāskatās pēc situācijas.

foto: Publicitātes
Kolorītais pārītis Elīna Pakalna un Kristaps Zutis plašāku sabiedrības uzmanību šobrīd izpelnās, piedaloties realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", kurā televīzijas skatītājiem ir iespēja sekot līdzi viņu ikdienas gaitām.

Tāpat noskaidrojas, ka Elīna ir gatava palīdzēt Kristapam kautiņa laikā uzbrucējiem pūst acīs pipargāzi, taču Kristaps par šādu mīļotās rīcību nebūtu pateicīgs, jo uzskata, ka tas neko nepalīdzētu. Viņš domā - labāk, lai Elīna vispār neiejaucas.

To visu un vēl citus ikdienas jaunumus pāra dzīvē uzzināsi, skatoties “Slavenības. Bez filtra” pirmdienās-ceturtdienās plkst.19.25, kanālā "STV Pirmā!".