foto: SplashNews.com/ Vida Press
Prātam neaptverami. Viena biļete uz Teilores Sviftas koncertu maksā teju 100 tūkstošus dolāru
Teilore Svifta, 2022. gada MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā.
Mūzika
2022. gada 22. novembris, 11:35

Prātam neaptverami. Viena biļete uz Teilores Sviftas koncertu maksā teju 100 tūkstošus dolāru

Jauns.lv

Mūzikas superzvaigznes Teilores Sviftas fani ir neizpratnē. Pārdošanā nonākušas dziedātājas gaidāmās "Eras" turnejas biļetes par vairākiem desmitiem tūkstošu dolāru.

Pēc tam, kad biļešu pārdošanas vietne "Ticketmaster" izjauca Teilores turnejas ASV posma iepriekšpārdošanu un pilnībā atcēla galveno biļešu izpārdošanu, biļešu tālākpārdošanas vietnēs sāka parādīties biļetes par izspiedējcenām. 

Vienā gadījumā Teilores koncerta biļetes tālākpārdošanas platformās tika reklamētas pat par 95 000 ASV dolāru. 

"Ticketmaster" paziņojis, ka saskāries ar nepieredzētu pieprasījumu pēc biļetēm, taču ASV Tieslietu ministrija tagad veic izmeklēšanu par tās mātesuzņēmumu "Live Nation Entertainment", ziņo "The New York Times". 

Popzvaigzne ir nākusi klajā ar paziņojumu, kurā atvainojas faniem par "Ticketmaster" nepareizo rīcību saistībā ar viņas koncerttūres biļetēm.

Fani mazliet vēršas arī pret pašu Teilori. 

Viens fans rakstīja: "Ir lielāka iespējamība iekļūt Hārvardas universitātē, nekā tikt pie Teilores Sviftas biļetēm." 

Kāds cits "Twitter" lietotājs rakstīja, ka mīl Teilori, taču 95 tūkstoši par biļeti ir mežonīgs cipars.

Kāds cits fans mikroblogošanas vietnē aicina nepirkt Teilores biļetes, jo viņai tāpat nerūpot savi fani. 

Selēna Gomesa un Teilore Svifta

gallery icon

Taču Teilore, šķiet, ir tikpat nikna kā viņas fani. Popzvaigzne nāca klajā ar paziņojumu, aicinot "Ticketmaster" uzņemties atbildību par viņas koncerttūres biļešu haosa radīšanu. 

"Ir daudz iemeslu, kāpēc cilvēkiem bija tik grūti iegūt biļetes, un es cenšos izdomāt, kā šo situāciju varētu uzlabot, virzoties uz priekšu," viņa rakstīja.

"Es netaisos nevienam attaisnoties, jo mēs viņiem vairākas reizes jautājām, vai viņi varētu tikt galā ar šāda veida pieprasījumu, un mēs bijām pārliecināti, ka viņi to spēs. Tas ir patiesi pārsteidzoši, ka 2,4 miljoni cilvēku ieguva biļetes, taču mani ļoti satrieca, ka daudziem no viņiem šķiet, ka viņi ir piedzīvojuši vairākus lāču uzbrukumus, lai tās iegūtu," rakstīja popzvaigzne. 

"Un tiem, kas nedabūja biļetes, varu pateikt tikai to, ka mana cerība ir nodrošināt vairāk iespēju, lai mēs sanāktu kopā un dziedātu," piebilda Teilore.