foto: scanpix
Pugačova pēc Gorbačova bērēm velta politiķiem skarbu vēstījumu
Alla Pugačova atvadās no Mihaila Gorbačova.
Slavenības
2022. gada 4. septembris, 14:58

Pugačova pēc Gorbačova bērēm velta politiķiem skarbu vēstījumu

Jauns.lv

Vakar Maskavā apglabāja PSRS prezidentu Mihailu Gorbačovu. Starp tiem, kas vēlējās atvadīties no politiķa, bija arī Alla Pugačova. Šodien savā "Instagram" dziedātāja šim notikumam veltījusi vairākas rindas.

Alla Pugačova savu ziņu sāka ar atzīšanos - viņa sen tā nebija raudājusi, jo, pēc viņas vārdiem, kopā ar Mihailu Gorbačovu aizgāja laikmets, kurā Krievija ieguva brīvību, pārstāja būt "ļaunuma impērija" visai pasaulei. Tad izzudušas bailes par savu bērnu nākotni.

"Un galvenais - Gorbačovs noraidīja vardarbību kā veidu, kā politizēt un noturēt savu varu. Neviens nav bez grēka, arī politiķi. Galvenais, lai kļūdas nebūtu nāvējošas visai cilvēcei. Kaut kur pazudusi cilvēkmīlestība un cēlums.

Zudusi prasme iet uz kompromisu, ja šis kompromiss ir tautas interesēs, kas sapņo dzīvot bez satraukuma par savu bērnu nākotni. Meklēsim kopā. Ceru, ka vēl nav par vēlu," rakstīja primadonna.

Maskavā simtiem cilvēku atvadās no Mihaila Gorbačova

Maskavā simtiem cilvēku sestdien atvadās no pēdējā PSRS līdera Mihaila Gorbačova. Pie Arodbiedrību nama, kura Kolonnu zālē notiek atvadīšanās no ...

gallery icon