Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājai piederošajā villā Maiami

gallery icon
Slavenības
2021. gada 27. maijs, 05:25

Viņi atkal ir laimīgi kopā! Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājas villā Maiami

Jauns.lv

Holivudas aktieris Bens Afleks (48) un dziedātāja Dženifera Lopesa (51) turpina uzkurināt interesi par savu romantisko attiecību atjaunošanu. Nesen kopīgas atpūtas laikā viņus atpazinuši un nofotografējuši paparaci. Tās vairs nav baumas, fakti ir "kā uz delnas".

Bens Afleks un Dženifera Lopesa nofotografēti dziedātājai piederošās savrupmājas pagalmā un uz terases. Tā vien šķiet, ka viņu nodomos nav slēpties no garāmgājēju ziņkārīgajiem skatieniem aiz augstiem žogiem un biezām sētām. Dženifera izskatījās laimīga un daudz smaidīja.

Dženifera šobrīd patiešām esot ļoti laimīga un izjūtot priecīgu saviļņojumu par savu nākotni. Nesen paparaci bija iemūžinājuši, kā Afleks un Lopesa kopā vienā automašīnā dodas uz kalnu kūrortu. Pēc atpūtas kalnos Bens esot uzkavējies Dženiferas mājās. Zinātāji teic, ka pēc kopīgajām brīvdienām pāris turpinājis regulāri sazināties.

Pirmās runas par Lopesas un Afleka iespējamu romantisko attiecību atjaunošanu izskanēja šā gada aprīlī, kad Benu ievēroja pie savas bijušās mīļotās mājām. Pāris bija kopā no 2002. gada līdz 2004. gadam un plānoja apprecēties. Dženifera kāzas atsauca vien dažas stundas pirms paredzētā notikuma.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Taču satuvinājušies abi esot jau februārī. Afleks sācis rakstīt Lopesai vēstules, kad viņa uzturējusies Dominikānas Republikā, kur strādājusi pie savas jaunākās filmas. Šī sarakste vēlāk novedusi pie tikšanās reizēm dzīvē, pēc tam arī pie romantisko attiecību atjaunošanas.

Pēc pārim tuva paziņas teiktā, Bens un Dženifera romānu atjaunojuši abiem ļoti piemērotā laikā. Lopesa nesen kā bija izšķīrusies no beisbolista Aleksa Rodrigesa, ar kuru bija saderināta. Savukārt Afleks janvārī pārtraucis attiecības ar gados jauno kolēģi Anu de Armasu, kuras iniciatore bijusi kubiešu izcelsmes aktrise. Nevarētu atrast vēl piemērotāku laiku, lai dotu abu romantiskajām attiecībām vēl vienu iespēju.

foto: Garguibo / SplashNews.com/ Vida Press
Dženiferai Lopesai piederošā villa Maiami, kur atpūšas abi mīlnieki.

Pāra attiecības attīstās ļoti strauji, taču Lopesa, kā norāda paziņas, jūtoties laimīga un esot ar mieru dot šīm attiecībām otru iespēju.

Lopesas un Afleka pielūdzēji atkal atsaukuši atmiņā seno apzīmējumu “Benifer”, kā šo pārīti dēvēja īsi pēc gadsimtu mijas, kad viņus vienoja vētrains romāns.

Bens Afleks un Ana de Armasa

gallery icon

Dženiferas Lopesas bijušais līgavainis sportists Alekss Rodrigess, ar kuru dziedātāja sarāva attiecības pavasarī, atzinis, ka juties šokēts, uzzinot, ka Dženifera atjaunojusi attiecības ar Afleku – raksta portāls “DailyMail”.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon

Atgādināsim, ka Dženiferu Lopesu un Benu Afleku pirms nepilniem 20 gadiem vienoja vētrains romāns. Viņu vārds ziņu pirmajās slejās bija lasāms teju tikpat bieži kā mūsdienās informācija par britu karaļnama pārstāvjiem.

Dženifera Lopesa “American Music Awards” ceremonijas vakarā 2020. gada novembrī

gallery icon

Lopesa atsauca kāzas ar Afleku tikai dažas stundas pirms ceremonijas. Pāris bija kopā no 2002. gada līdz 2004. gada janvārim. Arī pēc šķiršanās pārim visus šos gadus bija izdevies saglabāt draudzīgas attiecības. Taču, kad parādījās pirmās baumas, ka Bens pārāk daudz laika pavadot kopā ar savu bijušo līgavu, fani aizdomājušies, ka viņi, iespējams, vairs nav tikai seni draugi.

Bena Afleka smaids

gallery icon