Kas noticis ar Krištopanu pāri? Lielais Vilis pamatīgi novājējis. FOTO
Vilis Krištopans ar sievu Aiju 2016. gada decembrī un 2014. gadā Floridā.
Slavenības
2016. gada 16. decembris, 08:10

Kas noticis ar Krištopanu pāri? Lielais Vilis pamatīgi novājējis. FOTO

Jauns.lv

Uzņēmējs, bijušais ministru prezidents Vilis Krištopans kopā ar kundzi Aiju šonedēļ bija starp miljonāra Jūlija Krūmiņa 73. dzimšanas dienas svinību un memuāru “Iļģuciema pašpuikas stāsts” prezentācijas viesiem. Taču Krištopanu pāri bija teju grūti atpazīt.

62 gadus vecais uzņēmējs Vilis Krištopans ir pamatīgi novājējis un arī viņa sieviņa Aija šoreiz neizskatījās tik plaukstoša kā citās reizēs, kad pāris iziet sabiedrībā. Klātesošie pat brīnījās, kāpēc Krištopani viņiem šķiet tik vecišķi. Iespējams, ka pie vainas ir tas, ka uzņēmējs ar kundzi šajā ziemā vēl nav devušies uz ASV, kur Floridā Krištopaniem ir īpašums, kurā Vilis vienmēr pārlaiž nepatīkamo Latvijas ziemu.

“Floridā es burtiski atdzīvojos — vispār aizmirstu par zālēm! Lai uzlabotu veselību, pēdējos gadus uz Floridu lidoju katru ziemu. Bronhiālā astma ir sekas manai ilgstošajai profesionālā basketbolista karjerai — es taču laukumā pavadīju 15 gadus! Spēlēju, kā saka, sevi visu atdodot. Spēlēju pat tad, kad man bija plaušu karsonis! Pat ar 40 grādu temperatūru, lai arī ārsti mani brīdināja, ka veselībai tas ir ļoti bīstami. Bet toreiz es biju jauns, par sekām nedomāju. Latvijā dzīvoju no zāļu injekcijām, un vienīgais glābiņš ziemas periodā ir klimata maiņa,” to, kāpēc saulainajā Floridā iegādājies īpašumu, savulaik skaidroja Krištopans.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva